998
Смішні слова Джорджа Буша.
Восьмий рік, під час якого президент США Джордж Укер Буш запам’ятався не тільки за невдалі і непопулярні дії своєї адміністрації по всьому світу, які знизили повноваження Вашингтона на безпрецедентний низький, але й для особистості власника Білого дому, який став одним з найважливіших постачальників безглуздих, абсурдних і скандальних новин про світову політику.
Один із слоганів куща – «У нас найосвічені американці світу!» Він сказав: «Одна з кращих речей про книги, які іноді мають чудові фотографії. й
Буш здається складним відносинам з математикою. «Це обов’язково бюджет. В інтерв'ю про бюджетну політику відзначається чимало цифр.
Коли кущ зустрівся з Бразильським президентом в 2002 році, він попросив, "Чи є чорні люди?" Коли він бачив мапу країни, він дуже проголошений, “Дуже, Бразилія є великим!”
У Японії Буш заявив, що «за століття і півріччя, Америка та Японія були найсильнішим і найдовшим союзом сучасних часів», очевидно, забуваючи, що на початку середини минулого століття, армія США знизила ядерні бомби на землі піднятого сонця. Після таких перлин не дивно, що Буш плутати Австрию з Австралиєю і попросити яку країну Уельс був в.
Не так пощастило для іншої країни, яка також має сусіда з супутньою назвою. Нещодавно зустрівся з президентом Росії в Словаччині. А в Словенії я не пам'ятаю, що ця країна називається, американський лідер чесно визнав. І Швецію (повністю кущ не заплутав його з Швейцарія) з легкою рукою президента США втратив збройні сили. «Я не розумію, чому ви йдете про Швецію. Вони нейтральні. Вони не мають армії, він сказав у 2002 році.
Одного разу, в той час як відмова відповісти на питання журналістів під час фотосесії з прем'єр-міністром Канади Жаном Хретиеном, Буш сказав, що він не зробить його " англійською, французькою або мексиканською". (Немає Мексиканської мови, але Іспанська.) Є ще один комічний сюжет про Мехіко. Я говорив з новим президентом Мексики, Vincente Fox, про нафтопродукти до США. Таким чином, ми більше не залежимо від поставок нафти з-за кордону, Буш розкриває приховані плани імпераментації США.
Особливе місце в житті куща - це його відносини з Богом. "Год говорить мене через мене," У Білому домі хост сказав, що сукцинтно в 2004 році, а пізніше розробляв, "Год сказав мені атакувати аль-Каеда, і я атакував їх." І завчасно, він мене змусив атакувати Саддам, що я зробив. За підтримки Божої Матері ми переможемо. Іноді кущ навіть поганий, щоб говорити про себе і Бога, як команда: "Ду тебе любить." І я тебе люблю. І ви можете розраховувати на нас як потужне повідомлення для людей, які збуджуються. й
Нарешті, кілька чудових фраз американського лідера важко класифікувати. Це чистий, не турбований кущ, який просто повинен бути насолоджуватися.
«Я знаю, наскільки важко принести їжу до вашої родини. й
Це займе деякий час для відновлення хаосу.
«Згадайте, що птахи повинні страждати, не мисливці. й
Потрібно розуміти, що бідні люди не обов'язково вбивці.
Час приїжджає на гонку людини, щоб ввести сонячну систему.
Я б заважав Іраку, навіть якщо це не існує.
"Я думаю, що я повинен бути перерву, щоб потрапити в туалет. Чи можливо це? (приклад, адресований Секретаріату Державного Кондолевезського рису під час саміту ООН у вересні 2005 р.)
Я знаю, що людина і риба можуть співати мирно.
«Наші вороги є винахідливими і ресурсними, але так ми. Вони постійно думають про нові способи завдати шкоди нашій країні і нашим людям, і тому ми. й
Оголена фото Анфиса Чехова потрапив в Інтернет (VIDEO)
Патріарха Swayze відмовляється боротися з раком