Дізнайтеся, щоб відповісти на ваш бос!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Редакційна колегія журналу «Для робочих днів!» збирала корисний посібник з найбільш переконливими поясненнями. У вас є хороша розмова!

Причини ринку:

1,1 км Ринок цього продукту/послуги повністю нерозвинена. Ми вийшли занадто рано і не вдалося. Ви повинні чекати і підібрати момент, але маркетинг ніколи не слухає нас збуту.

2,2 км Наш продукт є дуже інноваційним. Не зрозуміло клієнту. Не зрозуміло на ринку. Продається рік до його продажу. Але маркетинг ніколи не слухає нас

3. У У цьому регіоні ринок не такий же, клієнти ще не досягли таких послуг. Продукт/послуга вже в експлуатації. Не можна продавати!

4. У На ринку вже є сильний конкурент. Приймав найнадійніших клієнтів. Ми повинні бути вмістом з крихтами.

5. Умань На цьому ринку занадто багато конкурентів. Кожен зламався на цей ринок. Ви приїжджаєте до клієнта, і ви п'ятий для цього. П'ять в день, ви розумієте? Ні, ви не розумієте, що ви сидите на теплих, чистих зустрічах. (Дуже ретельно, спокійно, і як доречно)

Причини цін:

6. Жнівень Наша продукція дуже дешева. Така низька ціна підозріла. Звісно, ніхто не говорить про це прямо, але я відчуваю його!

7. Про нас Наш продукт дуже дорогий. Компетори дешевше. Якщо я можу продати його два або три рази дешевше...

8. У Всі клієнти потребують знижок. Всі Знижки перетворюються на людей. Але наші знижки дуже дрібні. Вони не мотивують. Причини маркетингу

9. Навігація Ми не маємо достатньо реклами. Про нас Це величезна проблема !!! Небагато реклами, ви повинні зробити бюджет ще десять разів!

10. Занадто багато реклами. Ми хворіли споживача. Ви повинні використовувати ромби, вірусний маркетинг, гірріла реклама. Але маркетинг ніколи не слухає нас Протидія (що робити, якщо успішний конкурент цитується як приклад)

11. Звісно, їхня команда не настільки міцна, а корпоративний дух не утворюється, а управління слабкіше, але у них є wow!

12. Щодо того, як я знаю з надійних джерел, вони давали знижку 90%, і навіть працювали безкоштовно, щоб виграти клієнта. Ми не змогли це дозволити.

13.00 р. Вони дуже серйозні гроші, щоб почати. Навіть якщо вони продаються більше, ніж наші, що не означає, що вони плюс. Я думаю, що вони мають страшний недолік.

14. Ви є мудрим лідером та справжнім генеральним директором з трьома столичними літерами. Ми робимо все, що ми можемо! (особливо рекомендується для привабливих дівчат)

Блок календаря (найбільш потужні та нездатні аргументи):

15.00 р. Проект розпочався на початку року бюджети вже завершено!

16.00 р. Що ви хочете, проект розпочався навесні. Просто перед літом!

17.00 р. Що ви хочете розпочати проект влітку. Це мертвий час. Кожен на відпочинок.

18 років Що ви хочете, проект розпочався восени. Проведено всі бюджети. Напередодні новорічних свят!

19.00 р. На початку продажу збіглися з простеженими святами (досвідчені менеджери виділяють не менше 7 періодів відпочинку: Січень, Березень, травень, літні канікули, дитячі та шкільні канікули, листопад, Новий рік - не плутати з Січень!

Ну, найактуальніша річ:

20. Що ви хочете, країна в кризі!