Наймодніші закупівлі держслужбовців у кризі

Для підтримки держслужбовців вітчизняної автомобільної промисловості, здається, ще не раз... І насправді, чому? Гроші сплачуються не з власних кишень, а від бюджетних коштів обов’язки державної кишені буде тільки «заповнення», що дає додатковий скидання грошей на свій напрямок для підтримки вітчизняного виробництва автомобілів.

І, до речі, це не тільки про автомобільну промисловість. Останнім часом на веб-сайті публічних закупівель з’явилась криза?
Я просто даю вам кілька з них.

Історія 1. Саратовський державний технічний університет придбав Porsche Cayenne

Але я хочу сказати, що це вказує на «виставку автомобіля для IBida SGTU», яка не є державою, а документи говорять про «екстра-будгетичне фінансування».
Це історія, яка викликала багато обговорення. Так вирішуйте для себе правильність цього замовлення.
І цікаві речі.

р.

Історія 2. Сахалінський державний університет на придбання Lexus LX 470

Не просто Lexus, але обов'язково з шкіряним інтер'єром, акустичною системою і двома телевізорами.
У цьому випадку вже зрозуміло, що джерело фінансування є федеральним бюджетом.
Максимальна ціна 2 400 000 рублів. Автомобіль був придбаний.

, Україна

Р

Перевірте точний опис автомобіля. Чи зацікавили багато людей?

р.

Ноп. Тільки один учасник.

р.

Читати опис. Красивий. майже 1 до 1 ;)

Історія 3. Військовий блок 43753 купує 10 Apple iPhone 3G 8Gb, 17 Nokia 6500 класичний (колір - чорний) і 15 Nokia 6500 слайдер (колір - чорний)

Я розумію. Багато людей хочуть iPhone. Якщо державний бюджет не проти нього, чому ні?
Я не знаю, це подвійне почуття. Чи не буде це право офіцерів отримувати безкоштовні телефони? Скарги не найвищі.