Від китайських шанувальників до Vitas (11 фото)

Хвиля популярної любові до Вітаса в Китаї зростає як цунамі. Художник перевозиться в руках, поклоніння його, пам'ятники проливають в броню. Про нове створення китайських майстрів вже стоїть на місці в Пекіні — і нещодавно Вітас та його команда дізналися про нове створення китайських майстрів.

Дуже скоро - 19 лютого - День народження Вітаю. Але тепер робота поштового відділення, який обслуговує будинок Вітаса, буквально паралізовано: з Китаю до імені співачки прийшла понад 5 тис. подарунків! М'які іграшки, портрети всіх видів і форм, кришталева продукція, екзотичні квіти, ювелірні вироби і навіть дві плазмові панелі чекають на день народження хлопчика в російській пошті. Але особливо вражений подарунок Вітаса, виготовлений скульптором з Гуанчжоу. Еразмус Мундус Лю протягом багатьох місяців злагоджено працював над оригінальним пам'ятником художника – і сказав в листі, надісланому.

1990Р. 2199Р.

Від китайських шанувальників до Vitas (11 фото) р.

296762.

Ми процитуємо, зберігаючи формулювання та пунктуацію:

Шановний пан Вітас!
Шановний пан Пудовкін Сергій!
Знаючи, що дуже скоро, 19 лютого, у День Народження ми привітаємо вас на весняному фестивалі!
Ми китайські фанати Вітаса, нарешті, раді розповісти вам про захоплюючу історію, що є шанувальником в Гуанчжоу, який працює на скульптурі Вітаса. Він є членом Академії мистецтв Гуанчжоу. Працює на скульптурі Вітаса на 4 місяці з 15 жовтня 2008 року до теперішнього дня. Створено зображення - статуя сидіння 175 см.
Автор скульптури хотів би сказати Вітасу:
1,1 км Скульптура призначена для вас. Я працюю багато часу, але це займає мене ще місяць, щоб закінчити цю роботу.
2,2 км Це найважливіша і доторкна робота для мене.
3. У Я хочу знати про вас.