Розплідник черепах на острові Гілі (19 фото)

Сьогодні ми будемо говорити про чоловіка, яким я щиро і глибоко поважаю. Людина, яка подарувала свою безпосередню самопочуття і приурочила життя, щоб врятувати світ. Не абстрагувати сальвації, але до реальних, день після дня, рік після року, культивуючи свій маленький світ в землі, де він був народився. Не дивлячись на те, що подобаються вам подобові або багатство, успіх або популярність, але просто виконайте свою річ. Зустрінемося з Богонгом, творець черепахи на Чоловічому гілі.

Цей домашній стенд встановлюється поруч з дитячою.

0909

«Я, Богонг, створив цей розплідник для захисту морських черепах і їхнього майбутнього. Багато людей на Gili Meno кажуть, що я розумію, тому що я витрачаю 35,000 іржі на день годівлі їх. Я збираю яйця і піднімаю черепаху до 8 місяців, а потім випустити їх. Кількість черепах на Чоловічому гілі різко знижується через природні предики та втручання людини в навколишнє середовище. Ми повинні захищати черепахи, щоб вони могли жити на цих островах в майбутньому. Будь ласка, допоможи мені тримати морські черепахи на островах Gili з будь-якою кількістю грошей або риби, інакше день прийде, коли я можу дозволити собі годувати їх тільки рисом.
Болондин

Так, коротко і чітко, він називає всіх, хто піклується про те, що відбувається в нашій планеті для участі. Це як людина без освіти, яка живе на межі неперевершеності, думки тих людей, які живуть після нас. Так ще один вік динозаврів, вид понад 150 млн. років, пережили сотні стихійних лих – скління, потепління, поділ материків – було на межі відмирання завдяки «обґрунтованому» людському інтервенції. У зв'язку з тим, що вони завжди повні більш серйозні завдання. Він розповів про місцеве представництво WWF, але вони, ймовірно, беруть участь у глобальній рятувальній службі, і вони не мають дозвілля, і завжди є для додаткових грошей. В результаті, в туристів і доходи від простих екскурсій по Богулі.

І – світ не позбавлений людей – місцеві рибалки іноді допомагають зловживанням.

Наш знайомство пройшов в дуже захоплюючому моменті - з'явився новий підстил морських черепах. Запрошення до процесу.

Болонг (лівий) ретельно занурюємо кладку. Сьогодні - рівно 2 місяці з дня його укладав, що означає, що це час, щоб народжувати нове потомство. Тут приходять перші малюки.

Зміяти не відразу, вони спочатку хінта на світло, неспішно рухаються крихітні фліппери. Болонг фотографує завісу.

р.

Ось він, новонароджений малюк, все ще покритий піском і з іншим пуповинним шнуром. Новий блок черепахи.

І брати й сестри.

Шалені черепахи розміщені в імпровізованій корпусі. Ось 43 нові життя.

Після 8 місяців, коли вони досить міцні, щоб захистити себе від природних предиків.

Вони будуть виглядати так. Що таке курка?

Ці черепахи майже досягли віку «Дембел» - за два тижні вони будуть випускати безкоштовно плавання. Нерідко Bolong приваблює туристів до цієї процедури: для невеликої пожертви, кожен може особисто звільнити черепаху в море.

Ця дитина тільки 2 тижнів і потребує особливого догляду.

На додаток до годування кожні два години від сівалки до заходу сонця і зміни води в басейні щодня також потрібні гігієнічні процедури.

На оболонці утворюється нездоровий органічний наліт - вода в басейні стоїть.

Що викликало вимирання видів? Я презентую текст інформаційних листівок дитячої, з вибірковим вільним перекладом.

Однією з причин є глобальне потепління. Ще одним є «краса» пляжів, де черепахи використовуються для виготовлення кладки. Першим ворогом морських черепах є людина. ЇЇ торгують за смачним м'ясом (не одне з нас «здоров'я черепахного супу»? Зелена морська черепаха називається супом. Ще одна делікація - яйця черепахи - часто просто викопують з свіжої кладки, запобігаючи потомству від народження. Туртельний жир використовується в косметології та фармакології. Шкаралупи йдуть на ювелірні вироби та сувеніри. Вони потрапляють в риболовляні сітки і часто гинуть, заплутуючи побутовий сміття з їжею – пластикові вироби блокують стравоходу і дихальні шляхи, а амфібійні гине.

Болонг був дуже відхилений, коли я запитав, якщо він був продаж черепахи, можливо, щоб зоопарки або готелі або що-небудь. "Ні, я не продаю черепахи!" «Так що ви дійсно робите це?» «Для майбутнього» відповіла б коротко.

Наприкінці листівки Богонг дає розрахунки проекту, щоб розширити свою дитячу та надати номер банківського рахунку для пожертвувань. Світ не позбавлений хороших людей.

4317747