Стан Арізона, розташований на південному заході Америки, став частиною США в 1912 році і став 48-й державою. Його прізвисько «Гран Каніон Держави» обумовлено Колорадським каньйоном, поточним Гранд Каніоном. Є багато гіпотез про оригінальне ім’я, що базуються на описі елементів місцевості на різних мовах: аріда зона (сухий місцевості), аритза на (добрий дуб), альуака (стріт).
Grand Canyon, Арізона
_ Новини
3610Р. 4200Р.
Температура повітря в стані коливається від 4 до 24 градусів (Цельсій) взимку і від 32 до 48 градусів влітку. Повітря дуже сухий. Столиця Арізона - Фенікс.
Моя подорож до цієї Великої Каніонської держави почалася в Лас-Вегасі, Невада. Про це
30 миль від Лас-Вегаса, в Чорному каньйоні річки Колорадо, на кордоні Невада і Арізона є Хоувер-Дам, названий 31-им президентом США Герберт Кларк Говер. Герберт Ховер зробив вагомий внесок у будівництво дами, побудованої на 5 років і 2 роки попереду будівельного плану.
Термін будівництва гребені 20 квітня 1931 р. – 1 березня 1936 р. Під час будівництва дамба 112 робітників загинув від нещасних випадків.
Дам має висоту 221.4 метрів і ширину 379.2 метрів і дві зони часу. Близько 6 000 людей, які пройдуть через дамб на двосторонній дорозі, кожен день.
6666278р.
Хоув Дам Бір – це ще один проект на греблі, що перешкоджає будівництві мосту (фото показує початок будівництва). Мост буде названий Майком О'Калаханом і Патом Тілманом Меморіальним мостом і підключить Невада і Арізо. Проект здійснюється у вересні 2010 року.
Цікавий факт, що дамб і міст з'являються в фільмі «Трансформери» в найбільш прямим чином. Будь-який, хто дивиться знати. Сайт щорічно відвідують 8 до 10 мільйонів осіб (не включаючи транзити через дам).
У 1936 р. електростанція на греблі почала працювати. Тепер передбачається енергія міст сусідніх держав. Про архітектуру силового заводу, не всі люблять дизайн. Мені подобається!
691594
До речі, цікаві хлопці пішли з Невада в Арізо.
Тримати. Як я сказав, що Arizona відомий своїм пустельним кліматом – спекотним літом і слабкими зимами. Але на півночі держави, де починаються ліси, це набагато крутіше. Ти і я збираюся на південь, це окай. Тут я побачила пустелі торнадо, що ходять по рівнині, побачила гори на заході і Йошуа Дерева (не плутати з однойменним альбомом U2). Ви побачите малюнок нижче, і про Joshua Tree пізніше.
Наукова назва Joshua Tree - Yucca Brevifolia, яка належить до сімейства Yucca. Пізніше група Мормонів, які перехрестили Мояве Десерт, дав назву Йошуа Дерева, як нагадувало їх біблійного Йошуа підняли руки до неба. Досить сумнівний погляд, приходьте. Ці рослини дуже повільно ростуть. За перші 10 років вони додають близько 8 см щороку, а потім ще менше – близько 4 см.
Тут Джошуа Дерева утворюють ліс. Це рідко на фото - тут він починається. За мене кілька китайських чекають автобус – вони прийшли на машині і хочуть змінити, так як дорога все ще погано. Я впевнений, що це пізніше, коли я проїду через ліс дивних дерев до Великого каньйону близько 40 кілометрів від мертвої дороги.
Р
Дорога веде до тієї частини каньйону, яка належить до індіанців і знаходиться на території індійського заповідника. Індійські індіанки з'являються, хлопці. Потрібно залишити машину в стоянці і переїхати на вхід. Приїхати?
Для того, щоб дістатися до каньйону, потрібно взяти автобус (поверхівці однакової кількості до вартості квитка). Не можна ходити. Є два варіанти: вертольот і літак. Я не впевнений у площині літака, але вертольот летить з обох тут і Лас-Вегас. Вертоліти мають прозоре вікно в підлозі, а деякі навіть землі внизу каньйону.
У літаку.
р.
Це одне з 310 індійських резервів в США. Він відноситься до Hualapai індіанців. А ще одна визначна пам'ятка - Великий каньйон Skywalk - напівкруглий міст зі скляним дном. Не просто діти. Ні дівчині, 1200 метрів над абісом. Ви стоїтьте і подивіться скляною підлогою. Я не можу зробити фотографії тут -- індіанці взяли обладнання -- Ви не можете фотографувати на Skywalk, крім спеціально підготовлених людей з щитовидними, які заряджають 30 греків на фото. Ну, замість того, інший літак.
Доброго дня. Він прокинувся миттєво і просить відійти від краю каньйону, почав розповідати страшні історії про змії і людей, що падають. Але через хвилину він вже продемонстрував каньйон і його пам'ятки - силует орлі, голова індійської дівчини.
Фотографії каньйону можна побачити вище. Але я збираюся дублювати пара тут для цілісності історії, щоб говорити. Про нас
І тут.
Авторизація