O loving говорити дітей (на Leo Baskaglia) (12 фото + текст)

Група дослідників попросила дітей від 4 до 8 років одне питання: «Що означає любов?» Відповіді були набагато більш глибокими, ніж хтось міг уявити. Про любов На мій погляд, реальна правда...

Коли мій бабуся підпорядкований артрит, вона більше не може згинатися і пофарбувати її пальці. І мій дід зробив його на весь час, навіть коли руки отримали артрит. Це любов.
Ребекка, 6 років

р.

Якщо хтось любить тебе, то скаже Ваше ім’я особливим чином. І ви знаєте, що ваше ім'я є безпечною, коли це в роті.
Біллі, 4 роки.

Люблю, коли ви йдете, щоб з'їсти і дати когось більшу частину смаженої картоплі, не роблячи їх дарувати нічого в поверненні.
Кріссі, 6 років

168362.

Любов - це те, що посміхається, коли ви втомилися.
Територія, вік 4.

р.

Любов є коли мій мама робить каву для мого тата і приймає sip до дати йому чашку, щоб переконатися, що він смакує добре.
Денна, 7 років.

Любов, коли ви поцілуните весь час. А потім, коли ви втомилися поцілунок, ви все ще хочете бути разом і поговорити. Це як мій мама і тато. Коли вони поцілунають один одному, вони виглядають в цілому.
Емілі, 8 років

Любов, коли ви розповідаєте хлопчика, який вам подобається, і він носить його щодня.
Noel, 7 років

р.

Любов є коли мама бачить dad sweaty і брудний і все ще говорить, що він prettier, ніж Роберт Редфорд.
Кріс, 7 років.

Любов, коли ваш цуценя лікує вашу обличчя, навіть після того, як ви залишив його самостійно.
Марія-Анне, вік 4

Коли ви любите когось, ваші вії завжди йти вгору і вниз, вгору і вниз, і зірки падають під них.
Карен, вік 7.

Якщо ви не любите, ви ніколи не можете сказати: Але якщо ви зробите, то вам доведеться сказати весь час. Забудь людей.
Джессіка, 8 років

Автор Лео Баскагліа пояснив значення цього опитування. Його мета було знайти найбільш турботливу дитини. Переможцем був чотирирічної хлопчика, сусід якого нещодавно загубив дружину. Побачивши, що чоловік був кричущим, дитина пішов на двір, сходження на його ляпас і просто сиділи там. Коли мама запитала його, що він сказав своєму сусіду, хлопчик відповів, "Нехай". Я просто допомогла йому ставити. й

Джерело