Що подобається дівчата?

LJ великий список. У коментарях? ;

1,1 км Суші. Це перший крок на шляху до соціального життя. ручний тест. Приготує дівчину для захоплюючого життя дорогих ресторанів.
2,2 км Тепла плащана плетена. Якщо в розмові виникне зображення холі, це час, щоб зробити комплімент. Інколи, ніхто не розуміє глибокий внутрішній світ, який пролунає в своєму бесіді. Визначте співчуття і визнайте приховані таланти.
3. У Джонні Депп. Зручний вибір при спілкуванні з улюбленими кінофільмами. Якщо дівчина любить масове кіно - є Пірати, якщо самостійні фільми - ви можете говорити про Dead Man, Jarmusch, і що зараз "Ви продаєте."
4. У Схуднути мобільний телефон. По-перше, ви можете отримати багато симпатії. По-друге, оскільки немає грошей на новий мобільний телефон, і життя без нього неможливо, новий мобільний телефон обов'язково з'явиться з дружного Всесвіту. Ну, старий, бути чесною, трохи втомився.
5. Умань Покрівля. Насолода буде неповним без алкоголю і фотосесії.
6. Петро. Неважливо, якщо реальна дівчина живе в цьому місті, чи є вона протягом декількох днів або просто мрії. Любов для Петра універсальна. Якщо ви перебуваєте в іноземному місті, скажте, "Ви з Петро." Москва може мати непередбачуваний ефект.
7. Про нас Часті роботи. Флаєри, торрінг, полуниця підбірка. Пиріг такої кар'єри стане роботою господині в дорогому ресторані.
8. Кузини / пузини. Поруч з великим братом модель, ідеальний вид друзів. Платонічна увага живе десь ще.
9. Навігація DJ друг або музикант. Це об'єкт гордості і докази унікальності дівчини. Якщо ви не повинні запитати про деталі знайомства.
10. Перший альбом Земфіра. Що таке смішний, тепер дівчата люблять не стільки пісень, але час, коли вони вперше чули їх. Тоді все було вперше...
11. Купівля товарів. Покупки в рідному місті, за визначенням, другим класом. На відміну від того, в будь-якому іншому місті завжди продається оригінальний і унікальний одяг.
12. Вихідні в Фінляндію. Проста і ефективна терапія при будь-яких турботах і боредоміні.
13.00 р. Поговоріть про свій досвід пиття. Кожен новий напій схожий на наступний клас. Пиво, шампанське, мартино, муліне вино, гарне червоне вино, космополітичний коктейль і, нарешті, самбука! Відбувся з віком.
14. Свічки. Універсальний подарунок, який залишає книги далеко позаду. Можливо, тільки новий об'єм Grishkovets може бути однаковим виграшом.
15.00 р. Фотографія. Визнання вашого фото таланту буде розміщення фото як користувача. Останнім часом фотографи «для ВКонтакте» стали майже затребуваними як більш класичними.
Миша, я не маю роботи, що робити? ?
16.00 р. Мама в котеджі, ключ на столі, не можна зробити сніданок. Вивчайте це серцем! Пушкін більше не працює...
17.00 р. Будинок MD. Lost. На відміну від телевізійних шоу на російській телебаченні, переглядаючи ці художні твори – культурне досягнення. Висловлення прогресивних поглядів та глобального мислення. Нарешті, вони надають нескінченну тема для офісних розмов.
18 років Аска. ВКонтакте
19. Капучино. Кавовий будинок може бути тут, але він має запеклість, нехай невеликий, опозиції. Капучино користується універсальною любов'ю. Коли в останній раз ви побачили дівчину, яка п'є американо?
20. "Контактна реєстрація". Це один з трьох основних потреб разом з розмовою з друзями і зміною зачіски. Новий фотокоментарі – невеликий національний відпочинок.
21. Фітнес-центр. Це місце регулярної жертви. Не просто казка.
22. Пакети Reeve Ghosh. Єдиний пластиковий пакет, який може замінити сумочку. Підходить будь-який наряд.
23. Міні Копер. Ідеальний автомобіль. Для будь-якої сукні підійдуть кольори. І найголовніше, легко розпізнати.
24. Рафаелло. Іноді реклама не лягає. Я, вони люблять Рафаелло! «Я не можу зупинитися до цього. й
25. Космополітан. Джерело знань. Надіславши це буде блокувати набір свічок як новорічний подарунок. На жаль, ніхто не здогадав цього року :
26. Лат. Як творчий крок, тривалість затримки можна виміряти в пакетах Reeve Ghosh - "while я чекав для вас, 7 пакетів, переданих мною!"
27. СМС. Виклик у відповідь на СМС – прояв безчутливості. Чи складно писати п'ять або шість романтичних SMS?
28. Х&М. «Коли буде H&M остаточно відкрито» буде популярною темою в російських містах.
29. Квіти. Квіти повинні бути повністю непередбачувані. Тут ви будете допомогти випадковому датчику номеру, який кожен тиждень буде вибрати ім'я зі списку ваших друзів. Ефект вас здивує.
30. Це весняний час, коли ви можете носити спідницю знову. Це офіційна зміна пори року.
31. Викладач танців. Досить, але на відміну від фізичного виховання вчителя, спрямованість сумнівається.
32. Прага. Це чудовий відпочинок, особливо для романтичної поїздки. Вона охоплює Єгипет, Таїланд і Туреччина, і є еквівалентним Парижу.
33. Навушники. Один з проявів глибокого внутрішнього світу. У передпокою можна виділити підлімовані дівчата з звичайних.
34. Іноземці. Зустріч іноземця в клубі або концерті - це вигідний знак і приносить удачі. Виходить, що знання мови на рівні «Я ім'я Нестя» досить!
35. Салат Цезар. Завітайте дівчину до ресторану, яка робить найкращий цезар в місті. Вона не може протистояти.
36.00 Р Мрія другої освіти. У 2-3 роки стає зрозуміло, що перша освіта не веде до реалізації внутрішніх талантів, властивих кожній реальній дівчини. Ви повинні тримати віру в диві другого виховання. Обсесія пройде сама по декілька років.
37. Поцілунок на ескалаторах. Також можна «поцілунати на концертах» і «здійснити червоний світло». Прибуваючи в Німеччині або Сполучених Штатах після Росії, можна подумати, що показати любов на вулицях злочинизовано.
38. Вечірка на дачній ділянці. Ну, хто не любить їх, насправді? Якщо у вас є будинок, ви будете популярні.
39.00 р. Подруга комп'ютерної швидкої допомоги. Це займає важливе місце в житті будь-якої дівчини. Якщо ви є другом, не рахуйте занадто багато. Всі дівчата знають, що розвиток відносин негативно впливає на вашу здатність вирішувати проблеми комп'ютера. Вона боїться втратити вас в її поточній потужності.
40. Як тільки дівчина в компанії. Вдово, все дівчина говорить, бере на глибоке значення, оригінальність і тонкий гумор. Як ми не помітили своїх заслуг перед?
41. Орбіт. Задоволення вечері в дорогому ресторані буде неповним без посередників. Якщо все добре йде і ви зможете виграти серце дівчини, можна закінчити вечерю з поцілункою з Орбітом.
42. М'які іграшки. Ви не можете бути занадто багато з них! Дякуемо! Приєднуйся! І, до речі, збираючи місце улюбленого ведмедя не буде легко. вона спить з ним, так як вона була вісімкою!
43. Сидіння на підвіконні. Ще один спосіб розповісти світ про приховані таланти, глибокі враження та унікальність.
44. Зміна волосся. Якщо ви відчуваєте себе як це час, щоб сказати комплімент, але нічого особливого приходить до розуму – відчуйте себе безкоштовно, щоб сказати “Я дійсно люблю вашу нову зачіску”. Не хвилюйтеся, зачіска дійсно нова і комплімент буде отримувати з захопленням. Як мінімум хтось помітив!
45. "Майн." Коротко для "молодої людини". В цьому контексті використовується грубо: "Я вчора запросив мене суші". І нарешті з'ясував його. Використання цього повороту призначений для підкреслення таланту дівчини в шанувальниках виграшу.
46. Відчуйте моральну перевагу щодо Ксенії Собчак. Олігар побігає від неї. І це не дарма!
47. Похід до ванної кімнати у групах. Без моральної підтримки є просто не достатньо.
48. Випивання йогурту. Продемонструє прогресивний підхід до дієти, спортивності та привітності дівчини.
49. Муракамі. Це набагато простіше читати, ніж Joyce, але демонструє порівняну глибину внутрішнього світу. Вболівальник Муракі має право відчути себе чудовими читачами Coelho.
50. Сноуборд. Створює безліч можливостей для позитивних емоцій. Новий одяг, хлопчики, адреналін, подорожі і без зусиль. Скати є поганим родичем сноубордингу.
51. Театр. У крайніх випадках слід спостерігати виконання у всіх поєднаннях діючих ансамблів.
52. Пітер ФМ. Поєднується так багато речей, які дівчата люблять: втратити стільникові телефони, музиканти-DJs, дахи, сидячи на підвіконні, навушники, квіти, будучи пізно і Петро.