Я дивлю, скільки людей після цього повідомлення rush до будь-якого гіпермаркету? : Але все правильно, жарт біля. Попередження з автором:
УВАГА! Інформація нижче призначена тільки для "легальних" цілей - для видалення магнітних тегів з одягу, який ви придбали, якщо теги для того, щоб видалити в магазині, де ви придбали цей одяг. Автор не несе відповідальності за те, як ви використовуєте ці знання. Я можу тільки попередити вас від спокуси видалити магнітний тег від непрозорого одягу і від намагатися взяти його з магазину – в нормальних магазинах є служба безпеки, яка пролягає навколо залу в скатертинах і не відрізняється від клієнтів, а також прихованих камер, в тому числі, можливо, в гардеробній кімнаті.
Читати далі
Вам потрібен дуже сильний магніт для видалення тегу. У повсякденному житті найсильніші магніти використовуються в жорстких дисках. Бушкові диски можна купити з Бушніков на радіоринках за ціною 50-100 рублів.
Сам магніт приклеюється і намаглюється на свій сайт - потрібно відірвати - приводять тонку лопатку між магнітом і пластиною - потрібно наносити сили.
Однак магніт від одного жорсткого диска недостатньо - трохи слабкий, я думаю - потрібно 4-5 штук. У моєму випадку я пощастив - Я мав антикварний жорсткий, який мав 2 магніти, які були більшими і міцними, ніж нормально. До речі, з таким магнітом, слід бути обережними - клаптяві диски, пластикові картки, невелика електроніка - легко вмирати з такого мікрорайону.
Так, візьміть речі.
р.
Цей метод застосування магніту відразу пропонує:
Але як ви можете легко бачити, нічого не буде працювати.
(Б)
Магніт слід наносити до кінця пучка на тег.
І прибрати магніт з тегом.
Це, ви можете носити його.
Деякі теги більш надійні в їх структурі, тому вони можуть знадобитися трохи сильніше магніту і можуть бути критичними для його поляризації. Якщо це не працює.
Ви можете прикріпити магніт на тег з деякими краями - там більш міцна пам'ятка, і ближче до стовпа.
І зняти мітку.
Можна, щоб один край не працювати – тоді можна перетворити магніт на інший кінець.