Дерево виросло в легенях (3 фото)

Артем Сидоркін з Іжевської дав страшну діагноз: рак. Але під час роботи лікарі знайшли 5-сантиметрове відділення ялини в організмі хлопчика.

Так, ми були стовідсотковими. 28-річний хлопець мав сильні напади, він часто кашлюв кров, згадує Володимир Камашев, заступник головного лікаря клініки Удмурт. Ми подивимося на рентгенівські промені і знайшли пухлину. Я бачив сотні цих у своїй практиці. Ми вирішили мати операцію.

Навіть після відкриття грудей лікар не сумнівав, що Артем мав рак. Але перед вирубкою половини легенів я вирішив переконатися, що це - дати на термінове дослідження шматок органу. Я зробив ріжу і... прийшов по зеленим ялиновим гілочкам.

«Я говорила тричі, я думав, що мріяв,» лікар посміхався. Поважно, я кажу до помічника, «Го і подивитися». Я думаю, що це дерево! Він недбалий струнений. Тоді він визнав, що я був божевільним.

Дерево було вилучено. І відразу вимірюється - 5 сантиметрів!
Лікарі все ще в шоку. Артем не може дихати або якось ковтати таке відділення - це просто не буде передано в легень. Так хлопець вдихнув дуже маленький нирковий атом. І вона прокидається в легенях. І що всі умови - волога, тепла, кисень.

р.

Повідомляю, що я не кашлю кров через хворобу. Просто голки доторкнулися капілярів... Дуже шкода. Я не відчуваю себе, як я мав іноземного тіла. Так, і зростання! – все ще здивує хворого. У спеціальному розчині розміщено шматочок легенів Артема.

до Це унікальний зразок! Ми навчимо її підтвердити гіпотезу пророслої ялинкової нирки, говорить Камашев. Після таких оповідань ви думаєте: чи варто дихати повністю?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное