1104
Промова кролика (22 фото + текст)
Просто про пороги :)
Після того, як час був невеликий будинок з червоною кручкою на мангалі синьо-блакитного рецесу. У будинку був натовп білих гай. Ці грядки розбризують капусту, відварені кислі щитки, відіграли каррти для моркви. Забава, в опш, жив :
До паводка (і що робити - навесні це відбувається).
р.
Вода поступово прийшла. Заплав був затоплений і він був у всьому світі.
І коли заєць помітив, що вода вже дуже близько, і незабаром затопила весь будинок...
О, мій gosh !!! (Я маю на увазі, "Ой еб !!!!")
У кроликів, звичайно, були дуже тремті.
Вони почали панікувати, бігаючи на патчі землі, крі, лювотні руху, відьмавши вуха друга... І ви не будете панікувати, як це сталося тут – затоплення!
Я хочу, щоб ті кролики могли б викликати. І сказав він. Але Мазай на дзвінку вже казки. Якби кролики отримали телефон? Кролики не мають телефону.
Але був човен в шафі.
р.
Кролики вивели, перевірили, чи є отвори в ній і чи є оар в ній.
Глім ...
Тексти пісень, а це означає: І ми пішли на нашому шляху.
На перший раз, загиближився до ряду. Потім занурення. Потім знову переключили місця і знову занурилися.
Хтось навіть знайшов в нижній частині човна і навчився ловити рибу.
Кролики прокидаються на ніч.
З ранку вони були повністю вичерпані. Вони залишили всі оари, зважені гірко в той же час, і впав дупа.
Вечори до чотири годину. Ось як втомлюється. І на чотири годину, вони виявили, що їх катер мав захоплений барбекю, де їх маленький будинок з грязьовими крокетами. Вода пішла, і тепер ми можемо знову піти додому.
р.
Кролики радіють, вибігають з човна...
р.
... і відразу ж подрібнити, щоб висохнути їх вологим пальто на сонці.
р.
І коли вони висушені, вони почали жити щасливо знову. Але просто у випадку, якщо на пляжі надіслали відправники - подивитися захоплюючу річку :
Після того, як час був невеликий будинок з червоною кручкою на мангалі синьо-блакитного рецесу. У будинку був натовп білих гай. Ці грядки розбризують капусту, відварені кислі щитки, відіграли каррти для моркви. Забава, в опш, жив :
До паводка (і що робити - навесні це відбувається).
р.
Вода поступово прийшла. Заплав був затоплений і він був у всьому світі.
І коли заєць помітив, що вода вже дуже близько, і незабаром затопила весь будинок...
О, мій gosh !!! (Я маю на увазі, "Ой еб !!!!")
У кроликів, звичайно, були дуже тремті.
Вони почали панікувати, бігаючи на патчі землі, крі, лювотні руху, відьмавши вуха друга... І ви не будете панікувати, як це сталося тут – затоплення!
Я хочу, щоб ті кролики могли б викликати. І сказав він. Але Мазай на дзвінку вже казки. Якби кролики отримали телефон? Кролики не мають телефону.
Але був човен в шафі.
р.
Кролики вивели, перевірили, чи є отвори в ній і чи є оар в ній.
Глім ...
Тексти пісень, а це означає: І ми пішли на нашому шляху.
На перший раз, загиближився до ряду. Потім занурення. Потім знову переключили місця і знову занурилися.
Хтось навіть знайшов в нижній частині човна і навчився ловити рибу.
Кролики прокидаються на ніч.
З ранку вони були повністю вичерпані. Вони залишили всі оари, зважені гірко в той же час, і впав дупа.
Вечори до чотири годину. Ось як втомлюється. І на чотири годину, вони виявили, що їх катер мав захоплений барбекю, де їх маленький будинок з грязьовими крокетами. Вода пішла, і тепер ми можемо знову піти додому.
р.
Кролики радіють, вибігають з човна...
р.
... і відразу ж подрібнити, щоб висохнути їх вологим пальто на сонці.
р.
І коли вони висушені, вони почали жити щасливо знову. Але просто у випадку, якщо на пляжі надіслали відправники - подивитися захоплюючу річку :