Odin denj живої окноти (19 фото)

Хороший живіт, смарт.
Не пропустіть його.

Авторський текст Шикарний, непристойний:

Все почалося з того, що в нашому в'їзді влаштували якийсь вид згустки, і свого роду. Я зустрілася з нею і пообіцяв приїхати, пити коньяку, щоб говорити... Тільки це означає, що ми маємо стан, і це час, щоб почати ... жінка раптом почала зливати жир лизати з рота.

Після мислення... з нею я пішов, щоб спати в наступному приміщенні. Після довгих хвилин я прокинувся, як щось застрягти на нозі, викликаючи біль і дратівливість. З'явився окнот. Я вирішив піти пропустити пару більше акрів, але на жаль, столик був порожнім, останній бютел був перевернутий. Починав відкидатися жінці, думаючи, що вона їсти все? З'ясував, що він ate raccoon, його ім'я Семена. Так я вирішив зробити звіт на вихованці по дорозі, ... ебать камеру мого сусіда.

Він живе у кролика клітка там і з'їдає, пуки і шити. Якщо заблоковано в ньому.

Odin denj живої окноти (19 фото) р.

Насіння весллюка досить ебать scotchy. Помітити коханку в нозі.

Я отримав під спідницею.

Набураги в передпокої.

Sleep...a дитина іграшка.

Втеча від нас під меблями, і застрягти там, животик. З'явився ледь.

І перед тим, як ми встигли поглянути, Семіон вже намагався відкрити холодильник, очевидно, він хотів їсти.

Ну, він кладав в клітку від гріха, нічого не їсти. Але навіть там він знайшов причину безсоння. Спійманий до мирного кота.

Він був схожим на сумочку.

Але він не лежав довго, господиня стала дуже сердитися, коли вона побачила це і почав вбити окноту. Ванна кімната Душ і все!
Не душ.

Odin denj живої окноти (19 фото) Р

Насінні пов'язані, доглянуті, але мені довелося піти під душом... Він виглядав дуже застарілим.

Насправді, я майже сльозився, шукаю на поганий рахунках.

Що ви приховуєте? Допомогти господині.

Рахунок, як говорить жінка, дуже корисний, що проходить через картоплю, було смішно виглядати на ньому.

Що таке хобі вашого улюбленця?
Він грає баскетбол протягом трьох років.

На цій замітці камера була більш легкою, а рахунка пішла на ліжко. Я збираюся їсти. Я збираюся їсти. Щастя і здоров'я ваших домашніх тварин!