Історія аварії в Новосибірську (20 фото + текст)

Історія шокувала Новосибірськ. Не шокуючи, але вони говорять про це протягом декількох днів.
Увечері 30 квітня в м. Новосибірськ, п'яна дівчина зняла до смертної міліції Дмитра Чулкова.
Я процитував:
В останній вечір квітня екіпаж Дмитра Чулкова працював на вул. Хіпподромська. Автомагістраль вимагає постійної присутності поліцейських, оскільки навіть допускається «80 кілометрів на годину» окремих Новосибірських водіїв не задоволені.
За 23 години інспектори зупинили Додж, запрошували водія до патрульного автомобіля для перевірки документів. По-перше, Дмитро запустив батон водієм Subaru. Другий іноземний автомобіль притискав на сторону дороги, а інспектор очолював для неї.
«Я вже сидів у патрульній машині», - розповідає Євген Тимофєєв, американський водій. Сильний перегній мене виглядав на дорозі. Червоний Toyota пропустив і вдарив мій автомобіль. На бічному дзеркалі відійшов.
Водій не сповільнився, після чого на повній швидкості іноземний автомобіль потрапив до інспектора, який ходив на другий автомобіль. Саме там, де Toyota сповільнився, а потім почав знову забирати швидкість.
Ще один інспектор поліції і драйвер Додж, який сидить в патрульній машині, кинувся до Дмитра на асфальт. Тим не менш, вони не можуть допомогти поліцейському.
Після десяти метрів Тойота припинила себе. Звісно, через розбитий вітер, водій не міг бачити дорогу.
Водій був 22-річний мешканець Новосибірського. Згадали, що вона не залишила салону.

Дівчина була привезена до станції обов'язки, приймала тести. У крові спирт був тричі допустимої дози.
Вона і її друг відверта шість літрів пива цього вечора. Я сумніваюся дуже багато, але це те, що вони говорять.
Навігація Дівчина зуміла надсилати хлопця текст і навіть отримати відповідь. Ви побачите текст нижче.
У поліціях, дівчина загинула над автомобілем і вибраний мобільний телефон.
Коли ці новини потрапили в Інтернет, вони відразу дізналися про ідентичність дівчини. Оля Мельниченко.
Далі ви побачите скріншоти її сторінки на авто сайті. Вона говорить, "Стилі обробки: небезпечний."
Також знайшов і Dima dnt, прізвище не так часто, тому не складно знайти. Хлопець також є любительським хазером, який можна побачити з запису з одного форуму (більше).
І факти про дівчину:
Мати - Справедливість мира Новосибірська
Тітка є заступником голови слідчого комітету прокуратури.

Я додаю, що я відчуваю себе шкода як офіцера поліції, так і дівчина.
Перший має дружину і дві молоді діти, другий має дуже похмурий прогноз.

р.

756218 р.

Р