Приблизні Новосибірськ рішенням Ленінського районного суду зведена стіна в квартирі в будинку на вул. Котовського, після того, як сім'я не згодні на поділі майна. В результаті одного з власників Андрія Лавриченко, разом з матір'ю Олени, були перекриті, вони мають лише один доступ до вулиці - через вікно на четвертому поверсі.
«Фіднадцять років тому мій батько придбав другу квартиру на нашому приземленні, прикрашаючи її на молодшому браті», – розповідає Андрій Лавриченко. Він і його брат отримав всі необхідні дозволи, перепланував два квартири в одну: зробив це п'ять кімнат, один, звичайно, кухня, один вхід в квартиру з посадки. Я жив там з матір'ю, мій брат і мій бабуся всі ці роки. Після смерті батька в 2003 році його молодший брат, ака мій дядько, aka my godfather, вирішив продати свою частку комбінованої квартири. За законом, він спочатку повинен випустити необхідні документи для цього. Але він не зробив цього, адже це було довге і непохитне, і на порадах «добрих людей» він звернувся до Ленінського суду з позовом і попросив суд прокидати мене з частини квартири, в якому розташована кухня і передні двері, до частини якого розташовуються моя кімната, ванна кімната, а ще два номери - моя мама і бабуся, і так що я не залишила моє місце - виводити капітальну стіну. З безпосередною допомозі того ж народу мій дядько завоював позов. Я звернувся до рішення судді Воронова у всіх судах РФ. Виконавці-виконавці також звертаються до суду, так як вони вважали, що для виконання цього рішення – на стіну до особи – завершено. Відповідь завжди це: рішення судді Воронова є законним і виправданим, і слід виконувати в межах визначеного ліміту часу. Коли на сьогоднішній день я дійсно згорнувся і не можу залишити квартиру – це не жарт, він прибуває приблизно-виконавців з групою підтримки (тобто з штурмовими гвинтівками – все це повинно бути), виконуючи рішення судді Воронова і дав мені рішення про це.
404997