Цитати з форуму про кубики відвару

На форумі всесвітньо відомого виробника відварних кубів компанії "Хлорр" (ім'я змінилася) було організовано опитування споживачів. Пропонується висловити свою думку про продукцію компанії, поділитися рецептами та секретами їх приготування, запитати цікаві питання. Інтернет-спільнота не може реагувати на це питання і форум з усіх куточків RuNet зламав тих, хто називається жартувальниками. Я не знаю, якщо цей захід допоміг маркетологам і PR-людам компанії, але шанувальникам бантера вона явно надихає! Про це заявив, що конкурс і сам форум закрито протягом декількох годин відкриття. А подарунки обіцяли організаторам кращих учасників форуму за найцікавіші питання та рецепти, очевидно, не були нагороджені. Тут вибрані котирування з цього форуму.

Іван
Хто курчат? Чи правда, що кубики хлору за смаком курки? Поділіться враженнями!

Мапа
Я дам смажені шинки. Я також намагався обсмажувати кубики хлору в соняшниковій олії. Не подобалось, що курка не подобалася. Розкажіть, що я зробив неправильно.

Рослин
І кладемо кубики на вікна на зиму. Дякуємо!

Чеф.
Я приготувати суп, як це: взяти м'ясо, овочі, спеції ... Все варено. І в самому кінці, коли суп готовий, заливаємо його на пластини. Не додаючи кубів. Ідіоти можуть їсти їх і прикусити їх.

Гурман
Я спробував зробити бульйон за вашим рецептом на упаковці. Якось не працює. Все вода вбирається в куб. Я не маю зубів, щоб гасити її. Що робити?

Туристичний
Така порада: так що ви не вкусили москіти на поході, розсипати кілька хлорних кубиків в вогонь ...

Зелена
Купити «Хлорр» можна не тільки в лісі, але і в житлових приміщеннях. Ми надягаємо куб в Fumitox, підключаємо його в розетку і спить мирно. Але з яких причин курчат завжди мріяли про гриль.

Мапа
Вони говорять в Москві з'явилися на продаж чорної готичної кубики «Хлорр». Покажіть мені, в якому магазини можна купити їх і чи можна замовити готівкою. Дякуємо!

Перехід
Я читаю десь, що хлор є офіційним постачальником Кремля. Який хлор заварюється для Путіна, коли він дає вечерю президентам інших країн?

Мапа
Я не можу зробити компот з кубиків. Що таке жарт? Якщо будь-яка варена, які кубики повинні використовуватися для компотування?

карлик
Для компотів і kisilyov краще використовувати кубики хлору зі смаком низькосольових огірків.

Увійти
Питання до компанії "Хлорр": коли замість кубиків ви виготовите кубики інших форм? Я дуже люблю кубики кульової форми. Я з нетерпінням чекаю. Ваш фанат.

кицька
Я також хочу запитати Хлорра: чому ваші кубики прямокутні? Ви не знаєте, що виглядає куб, але що таке паралелепіпіт?

Суші
Я спробував зробити суші з кубиків хлору. Я зробив, як звичайні суші, але замість кунжуту посипаний м'ясним кубом. Він був красивим, але він зі смаком гірше! Будь ласка, зробіть кубики зі смаком рулонів і особливо зі смаком ано-суп.

Студенти
Як обсмажити барбекю з кубиків хлору за смаком бекону? Я спробував обсмажити барбекю, але кубики не підходять на шампуні і розсипаються ... Вони сказали, що вони можуть мати барбекю. Я не знаю. Спасибі заздалегідь.

Савецький
Я особисто зробити барбекю, як це: зробити вогонь, покласти гриль, акуратно покласти груші кубики на грилі. За 2-3 хвилини ми перетворимо...

Мапа
Чи правда, що кубики хлору виробляються за допомогою гінетичних добавок? Чи небезпечний для нещастя?

ленус
Хлор цегла може зробити дуже ефективну маску для обличчя на всю ніч! Але тільки якщо у чоловіків немає. Мій друг завжди лизати під час сну.

свінгери
Чому ви розсипаєте кубики, коли ви розкочуєте їх навколо столу?

Мистецтво
Чи правда, що Казимир Малевич пофарбував свою чорну площу, на природі він був готичний куб Хлорра?

Прокоп
Хто спробував курити ці кубики? Хтось не зловив мене... Скільки часу потрібно сушити їх?

кольян
Якщо додати куб до пива і перемішати, то пиво буде смакувати беконом і ви не можете перекусити!

Зайчик.
Як правильно приготувати кубики хлору в мікрохвильових пічх? Де можна купити мікрохвильову піч?

свінгери
Чи не забороняється російський закон використовувати кубики хлору в громадських місцях і в безпосередній близькості від навчальних закладів дитини?