Видаліть всіх любителів автомобілів BMW з екранів і зробіть щось корисним. Я покажу вам страшну.
Моє впровадження у світ BMW Group у Мюнхені розпочався з візитом до BMW Car Dismantling та Recycling Center. Я зустрілася з двома людьми в Центрі, і я зустрілася з тим, що вони робили тут. Я вивели останні стелажі, на які стояли нові авто. У дуже близькому майбутньому вони зникли, розчиняються в часі, перетворюються в пил. Це те, що BMW працює з усіма тестовими автомобілями, прототипами, які пройшли випробування, які перевірили роботу нових вузлів та технічних рішень. Всі вони тепер мали одну долю - піти під пресом. Але до тих пір, поки вони ще не закінчують кілька приниження процедур.
На парковці - весь колір Баварської автомобільної промисловості.
Все починається тут.
На спеціальному стенді, за допомогою зовнішньої панелі управління, підключеної до комп'ютера машини, піропатронів, пов'язаних з подушками, підкреслюються.
Або, як кажуть, в центрі вони нейтралізовані. Включаючи ті, які відключають контакти від батареї в багажник.
Я зносила навушники, майстер натискав кнопки дистанційного керування. Підйомки почали вибухати всередині автомобіля.
За лічені секунди вона була
З цими автомобілями видаліть все, що може бути корисним в майбутньому.
Всі запасні частини йдуть на склад дослідницького центру, де вони використовуються на нових прототипах.
Для цього стенду виконується наступна операція. Від автомобільного насоса всі рідини в ньому: бензин, олія, тосол.
до 60 000 100 000
Змішувач відкрутить все, що може бути незламним і зливається все, що можна злити.
Газовий бак ламається через пневмоберію. Автомобіль можна піднімати на одну сторону, щоб паливо залишило танк повністю.
3832947 р.
Продовжується процес руйнування.
доб. 4
Особлива ручна прес нейтралізує газ амортизатори.
, Україна
У деяких автомобілях двигун знімається для подальшого використання.
У магазині, де працює прес-монтаж, машини чекають на їх останні години. Це один використовується, щоб бути в аварійному тесті.
Я пішов до кабіни оператора і знімався далі через хмарний пластиковий скло.
Залізний гачок з хрусткою вирвав серце з кузова автомобіля. кішки розсіяні хутряні.
Поглиблений і практично зруйнований автомобіль, укладений в прокрустанове ліжко преса.
Тепер верхній чохол закриє і це його.
Автомобіль тепер невеликий куб, який той самий безржавіюча сталь рука крану перекине в залізну ємність і вона буде йти в дробарку.
Абсолютно все буде йти в дію - металеві деталі в переплавці, матерії, шкіри, піни будуть подрібнюватися в порошок і будуть використовуватися в виробництві.
Цей милий куб, який колись перетворився на один з тестів MINI, стоїть в лобі, на вході.
У парі днів можна зібрати експонати на всю виставку сучасного мистецтва.
BMW переробляє 4000 автомобілів щороку.
Шановні друзі!
Щоб знищити створення рук людини, і навіть це не просто тест навіть для професіоналів.
І тоді вони говорять нічого, звикли до неї.