Аварійна в Піттере (9 фото)

Я нічого не хочу, щоб прокоментувати. Є різні варіанти.
У лавці: один мертвий на місці, сім поранених.
Свідок пише:
Я поїхав з сім'єю (дочка 2 років в крісельці сіла в спину і дружини там) в напрямку в лівому ряду. Я дивився в дзеркало заднього огляду. На мене прийшла джип, як стоячий стовп (хоча я ходив в потоці 50-60 км). Я не знаю, де він маневрував. Але... по-друге, він вже летився до мене, стрибаючи через повітря, як у кращих традиціях Голлівудського кіно. Пробити мене через ліву бочку. Підставка майже зламала, але вона зберегла дочку. Ці 2 тонни пропускають з неї обличчя в 30 см. І пішов він кудись. Тільки тоді я розумію, що він шуок на Ford, зняв і захопив мене по дорозі. Потім він висадив на Маце. Його швидкість була багато разів швидше, ніж шахта, тому що я бачив його ззаду, і в розбити другий він вже літав на мене з фронту. Ті, хто є хрусткою. Коли ви отримали 2 тонни джипового шпинінгу на вас і ви отримали дитину на вашому автомобілі. Він спалахнув стакан, кров, кричить. Вікна заповнені машиною. Не міняйте парковку. Прокочується. Я отримав на бокові лінії. Мінуси живі. Фак. Я нехай це, якось. Кожен має повноцінні штани. Коли вони мене зачепити, я шукаю. Курка, кричуща. Про нас Я прогулявся минулим Фордом і запахом дивиться мій ніс. Запах, що не можна плутати з чим-небудь, є запахом смерті. Я пам'ятаю його з дитинства. У Білорусі поховано дядько одного. Так я підібрав запах. Це так солодкий. А що я почув його, теж. Але хлопець ще був живим. Він був витягнутий з Форда, але запах ... Так хлопець загинув кілька хвилин пізніше. Я не можу пояснити. Але я не можу писати. Я, не дивно, пов'язаний з кінотеатром. Я бачив, що в очах я дивився. Три більш важкі. Травень Бог дасть їм жити. Але я рушила джип - - Я не судді - але дав йому відповідь на всі ці брудні. Ніхто не зажадав йому літати.