Майкл Джексон Омер в Лос-Анджелесі (13 фото+текст)

Загибель відомого поп-співака Майкла Джексона офіційно підтверджено правоохоронними органами в Лос-Анджелесі.

Поп співачка Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Лос-Анджелесі, за версією онлайн-видання TMZ. КОМПАНІЯ Співак був 50.
Згідно з попередніми даними, в четвер ввечері навколо он-лайну (23:00 Московський час), зупинився серце Джексона.
Він був прийнятий до UCLA Medical Center, але лікарі не змогли врятувати його.
Пізніше Лос-Анжелесс отримав підтвердження інформації про смерть Джексона з джерел правоохоронних органів в м. Каліфорнія.
Повідомляємо, що співак приніс до лікарні в стані глибокої коми, а потім лікарі задекларували смерть.
13 липня відбудеться серія п'ятдесят концертів Джексона в Лондоні. Квитки на концерти продаються онлайн в залежності від часу.
Останнім часом музикант перетворив Лондонську виставу в своєму домі в Лос-Анджелесі.

У заяві про те, що загинув смерть «одна з найвпливовіших і емблемних діячів музичної індустрії». У той час, як є «свідомі питання» про особисте життя Джексона, він і всі каліфорнійці «збуджуються і скасовуються його проходженням». Поблизу лікарні, де співачка була привезена в день до того, як вболівальники Джексону продовжують збиратися. Згідно з різними джерелами, з декількох сотень до декількох тисяч. Деякі люди кріють, інші називають друзів, щоб отримати останні новини, які поширюється через медіа та інтернет. Журналісти багатьох телеканалів і газет прийшли до медичного центру.

р.

р.

р.

1984 26 років
Здійснення першої операції Джексона. Назальне обмеження. Незважаючи на те, що всі помітили зміну, є майже не негативні коментарі. В носі виглядає дуже натуральний. І по-друге, любов аудиторії для співачки в цей період дуже великий. Ви б'єте! У 84-му році вийшов знаменитий альбом «Трилер», Джексон призначає контракт з Pepsi. У публіці він жартує, посміхається, продемонструє місячну пробу. Життя красива.

1985 27 років
Ой! З якоїсь причини Михайло ще більш звужує кінчик носа і робить постійний макіяж очей. На цій картині він все ще має помада. Але громадський скандал далеко від. У цей час співачка оточена армією юристів, виробників, помічників і менеджерів, захистом особистого життя і репутації. Михаїл. Пісня «Ми – світ» виходить, і всі сортові нагороди падають на хлопця.

1987 29 років
Це початок кінця. Ми зараз говоримо серйозно в суспільстві. Спочатку Джексон звужував ніс і крила далі. По-друге, у нього були виразні тамбури, але найголовніше, шоколадна шкіра раптом перетворилася білою! Спочатку він заперечував це, і тому раптом заявив, що він страждає від хвороби Вітіліго, через що відбувається пігментний дефіцит в організмі, а рожеві плями з'являються на шкірі. Михаїл починає гасити. Вона сказала, що тільки в Америці можна народитися чорною людиною і вмирати білою жінкою.

1991 32 роки
Носінь стає трикутним, крила повністю плоскі, кінчик дуже гострий і всім цим п'ятим квадратним імплантатом з припливом з'явився в щелепі. Михаїл приховує від громадськості за чорними келихами, викликаючи нову хвилю жартів про те, що він не дійсно його, а сестра Латоя. Звісно! Ось чому ніхто не бачив їх в одному приміщенні. Власне, Михаїл не робить. Комунікація з пресом відбувається в порядку «Залиш мене поодинці», «У мене є серйозне захворювання» і «У мене було важкого дитинства».

1991 32 роки
Носінь стає трикутним, крила повністю плоскі, кінчик дуже гострий і всім цим п'ятим квадратним імплантатом з припливом з'явився в щелепі. Михаїл приховує від громадськості за чорними келихами, викликаючи нову хвилю жартів про те, що він не дійсно його, а сестра Латоя. Звісно! Ось чому ніхто не бачив їх в одному приміщенні. Власне, Михаїл не робить. Комунікація з пресом відбувається в порядку «Залиш мене поодинці», «У мене є серйозне захворювання» і «У мене було важкого дитинства».

р.