Зйомка і масакрі в московському метро під шаутами «Allahu Akbar»

26 червня у Дорогомілівському суді столиці слухання справи про банду, яка атакувала двох хлопців в метро.

6 травня 2008 р. намагались застрягти і знімати шкільний бій Павло Новицький і студент Феодор Марков з травматичною зброєю. Напад відбувався в натовпі автомобіля метро. Сім азербайджанів витримали 17-19 мухів, які звернулися до навчання.
У грудях побили юних мужчин, захоплений Павло в легенях, і Федор був забитий в грудях. Наконечник леза припинив всього два сантиметри від серцевого м'яза. Після цього вони знімали Fedor вісім разів на обличчі з пістолетом.
р.

Вони затримали хлопці, коли вони залишили машину на Смоленській станції і почали молитися іншим пасажирам. Наставники були студентами юридичного факультету Академії Міністерства юстиції Росії. Виявилося, що майбутні юристи зняли свою «раду» на мобільний телефон. Це відео, яке стало доказом. Дослідження встановлено, що ніхто не спровокував їх до злочину і він був вчинений з боку Малліганських мотивів.

На першому засіданні Гусейнов і Харутунов (решта п'яти під знаком не залишаючись) поведінкові: вони показали індексні пальці судді з-за бару – символу Вахабі «Алла є одним».

Попит на стягнення з відшкодування «фільганів» на фізичну шкоду. Через цей рух було перенесено слух.
БОЙКО Олександр

Володимир Соловйов: Чому росіяни не стоять і вимагають законності?

Я не буду мовчати. 26 червня о 12:00 Драгомиловський суд м. Москва, м. Жеребецьке, вул. Студентка, будинок 36. У вас є слух, що йде там, і я раджу всім приїхати там, взяти фото і відеообладнання і записувати те, що відбувається там. Зважаючи на те, що учень та школяра буде продовження судового розгляду молодих людей, які розцінюють дві російські хлопці, учні та школяра.
Про 2 десятки бандитів шует “Allahu Akbar” і “російські свині” побили два підлітки слов’янського зовнішнього вигляду, після чого спробували втекти і стріляти з травматичною зброєю. Згідно з газетою «Ізвеція», про 4 п.м. 6 травня минулого року в Москві в м. Києві відбувся майстер-клас «Фіодор Марков» та студент старшої школи Павло Новицький. За ними група молодих людей кавказького зовнішнього вигляду впала в машину, за словами хлопців, було 20 осіб. «Коли стартував поїзд, один з кавказьок підійшов до нас», - розповідає Федор, «і раптом занурився Пашка на обличчі». На голові і тілі, а пагони «російських свиней» і «Аллаху Акбар» не зупинилися. У певній точці Фодор Марков видали руки, з якими він захистив голову, а потім пістолет почав його стріляти на обличчі. У правому храмі залишалася одна з кульок. Пізніше на протистоянні було виявлено ім'я шутера - Рашад Маммадов. «Коли Маммадов вибігав з кулях, я спробував достати», - сказав Марков, що «ми очі залили кров, я нічого не бачив, я майже нічого не розумію». Він почув, він побив, «Ми повинні закінчитися». І захопили мене в грудях. Федор був дуже щасливим, леза припинила кілька сантиметрів від серця. Тоді кавказькі капусти Павло Новицький з ножем. Після того, як з авто на станції Парк Перемоги, на майданчику, на якій побігла Рашид Маммадов на деякий час, рубаючи людей з гарматою в руці. В результаті 19-річний студент отримав поранення кулі на обличчя, поранення ножа до серця, 16-річний однокласник зняв і порізати рану на правий леген. кавказьки зняли всю сцену масової маси російських хлопців на мобільний телефон, потім ці постріли з'явилися в Інтернеті як доказ валора бандитів. Зараз це одна з головних доказів у кримінальному справі. поліцейські поліції та миротворці спробували затримання фільганів, але вдалося виловити лише одну з них, Ділгам Гусейнов. Він був в ньому, що Федор Марков ідентифікував хлопця, який майже захопив його. Звичайно, ніж вже не був. Ю. Гусейнов, правоохоронні органи досягали ще шести учасників масової інформації, Грант Харутунов, Хінгіз Аріфуллін, Рашад Маммадов, Шахім Худієв, Агараг Садихов і Расул Халілов. Більше десятків осіб, які брали участь у бджільництві, у разі неідентифікованих осіб. Азербайджанської є громадянином Азербайджану. Азербайджан Садихов та Мамадов розселилися в Москві і мають громадянство Росії. Худєв, Харутунов і Аріфуллін є корінними Мусковітами, іншим Мусковітом є Халілов. Більшість захисників є юридичними студентами, деякі з них навчаються в російській юридичній академії під Міністерством юстиції, іншими юридичними коледжами. Сім захисників, які займаються бойовими мистецтвами, Гусейнов є кандидатом на майстер спорту в боксі. Всім нормальним, побутовим хлопцям. Ця фраза регулярно повторюється як орф., Світлана Тращинович, голова Н970 загальноосвітньої школи, де навчається Расул Халілов, а також викладач російської юридичної академії при Міністерстві юстиції, де Дилгам Гусейнов і Грант Гарутюнов здобути знання, а юрист Аганясов, який має відомий Шахім Худієв і Агарагім Садіхов протягом багатьох років. Вони всі кажуть, що вони мають чудові хлопці. І так притискається пітливість. Один батько загинув кілька років тому, інший простий бомбардувальник, сім'я третього в Москві свого бізнесу, але вони дуже друзі з сім'єю четвертого, простих важко працівників. Такі гідні хлопчики з пістолетами і ножами збиваються і знімаються до смерті, забій «російські свині», як кажуть вони. Згідно з деякими звітами, захисники є частиною одного з організованих банд, що складається з переселенців з Кавказу, організованих в образі і подобі шкури, і вибираючи людей слов’янського зовнішнього вигляду як їх жертв.

Це те, що цікаво – здається, що все, не існує питань, Стаття 282, «збудження ненависті або непритомності на етнічних підставах». Не надії. Юрист Ділгам Гусейнов каже: «Не є національним мотивом в цьому випадку, звичний хлопчик бореться, спонтанний, ілологічний і жорстокий».» З ножем, з травматичним пістолетом, обсадом «Allahu Akbar» і «російськими поросятами», нормальним болем, не ст. 282. І слідчий Павло Щербінін сукцинтно пояснює відсутність національного мотиву: «Чи не були достатніх підстав». Що ж таке «російські свині», «Алла Акбар» недостатньо підстав. Що ви повинні відштовхуватися від достатньої причини? Хочу сказати, що 282-й турбується, бо я хвилююсь ненависті і занурення на основі національності. І вони проходять лише за статтю 213 - "фільган".

Перше слухання суду почалося два години пізно, кожен з захисників супроводжувався адвокатом, юридичним представником, натовпом родичів, в результаті, коли один з жертв вступив до суду, він просто не мав достатньо місця, прибиральники практично довелося очистити місце для нього. В результаті він самотній серед захисників і кавказької групи підтримки, що складається з численних родичів і земляків. На слухання прокурор оголосив звинувачення, з якого випливає, що 8 захисників, за участю неідентифікованих осіб, вчинив плановану атаку на дві особи слов’янського зовнішнього вигляду вдень 6. Що таке кавказькі атаки не спонтанно, але домовленості. Кілька прикладів того, що сталося в номері. До початку слуху, коли суддя помічника, перевіряючи список тих, хто прийшов, назвали імена жертв, які не було в той час, батько одного з захисників, які скасовуються: «Так помер». Під час судового розгляду, одна з матерів практично не піднялася до обличчя журналіста, який спробував фотографувати сина, наповнювати.

Москва стала невідомим. Ви можете зробити все тут. У Черкаському ринку, азербайджанський купець, який якось відчуває себе непристойним, може бути захоплений головою прокуратури, жінка, що все можливе, все добре. Це божевільний! Якщо ви хочете жити, жити відповідно до законів, Азербайджан є силою. Я процитував з статті, опублікованої в російський спостерігач і в газеті Ізвеція. Звісно, у нас є відчуття повної Боженості, відчуття, що зараз в нашому місті, в Москві, ці люди подаються, якщо Москва зайняте місто, столиця країни, яка втратила війну. Тим, хто прийшов тут вирішив, що вони могли зробити все, вони не живуть в Римі, як Римляни. Вони не поважають звичаї Московітів, вони не поважають російській мові, вони не поважають російській державності, і ми знаходимо себе в положенні великої рогатої худоби, які можуть бути забійними, зволоженими і загиблими. І тих, хто має захищати нас не бачити очевидних. Якщо це не збуджена національна ненависть, що це? Я не в будь-якому випадку, викликаючи вас на будь-які протиправні дії до людей, ви знаєте, що моє щастя ставлення до голів. Я симпатія з жертвами, але злочинці є злочинцями. Якщо злочинці є гомілки, які вбивають тих, хто не схожий на них, тільки тому що вони різні, то ці джгути не менше злочинців.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Чи можна ви ставити людей, як це у в'язниці? Звісно не. Вони, ймовірно, підуть до міліції пізніше. Або кудись ще, в податковій службі вони допоможуть. А якщо ви не маєте великої родини, і ви молодий людина, ви були б'яні, стругані, постріли, ви не можете розраховувати на що-небудь? Повернемо цю гіпокризію і людську середу. І найголовніше, влада розуміють, що буде відбуватися. Чи розуміють, що кінцевий результат? Ви можете, звичайно, зателефонуйте вуличкам Москви після Кадирова, звичайно. Ви можете знімати драйвери тролейбусів, ви можете влаштувати показ, а потім покласти поліцію. Ви можете вбити російських хлопчиків. Всі права. Ви можете їздити з Vainakh, знімати пістолет в повітрі. Зайдіть його. Будь-який. А потім що відбувається? А потім люди підійдуть. А потім, як завжди, вони будуть знищувати нещастяних хлопців, які є чеченськими лікарями, які не встигли зробити з в'язкою антетики, які просто розумні люди, на жаль, належать людям, кілька представників яких поводяться потворними. Забій вірменського хлопчика без розуміння різниці вірмен і азербайджанів, не розуміючи, що вірмени є християнами, не намагаючись з'ясувати. Щоб не побалувати азербайджанського хлопчика, який жодним чином не призначений для шауту «Allahu Akbar». Завжди невинних людей гинуть. І невинний. Це пов’язано з нетриманням повноважень. Через небажання влаштувати дійсно компетентні демонстраційні процеси. Відомий, що Москва має найбільшу азербайджанську діаспору, яка, відповідно до деяких звітів, налічує кілька мільйонів осіб. І у мене є питання для представників цієї діаспори, чому вони не роблять нічого, щоб очищати від своїх ранжень? Не розумійте, що все буде гірше для всіх?

Я вірю, що має бути закон і порядок в моїй країні. Не на Кремляній стіні, але на всій території, на великій Русі, має бути закон і порядок. Звісно, я не можу бути захоплений тим, що відбувається і небезпека російських людей. Я Єврейська. У синагозі кинувся скраб у синагогу і захопив бідних старих людей з ножем, і затримував він, євреї робили все, щоб отримати Копцеву статтю, в тому числі статтю для зцілення етнічної ненависті. Єврейська громада дійсно дбала про це і зробила все, що вони могли. Чому не мають росіян? Чому росіяни не стоять і скажуть, ми вимагаємо, щоб російська людина поважалася законом. Я не розумію, що взагалі.

А що відбувається на рівні будинку? Я дивлюся, де люди були в підніжних автомобілях, коли ці 20 лякалися підлітки загиблими двома нещастяними слов'янськими хлопчиками. Де вони? Неважливо, слов'яни, вони можуть бути будь-яким. Це не точка. Де були дорослі, де вони? Чи можливо, що у 1950-ті рр. 1960-ті роки 1970-ті рр.? Ні. Не пропустіть! Якщо справи не зміняться, ми втратимо нашу країну. У мене є питання для нашого авторитету. Про нас Як це так багато хлопців, які пройшли через гарячі плями, і через найскладніші чеченські події, повернулися з жовтими і червоними патчами, і з нагородами? І дуже мало з них - герої Росії. І подивіться, скільки російських героїв є Чечени. В цілому, здається, що це назва, яка почала давати виключно там. Це ярмарок? Я не думаю. Я не завадила заслуги тих героїв, які отримали нагороду, незалежно від їх національності. Але питання виникає, чому вони настільки неспроможні до наших фахівців, які все ще живуть в жахливих умовах, не покривають бізнеси в Москві, як і деякі, не подорожують на Прсі з дикою кількістю безпеки, не скаржаться на дорогі ресторани, вони не можуть вводити їх на всіх, їх зарплата не дозволяє їм. Але коли-небудь трапиться, хлопці приступають і йдуть до бою, щоб повернутися до окупованого міста.

Я дуже люблю стосунки з сім'єю, і з Умаром і братами, і я ніколи не бачив нічого в моєму житті, але добре з них. Зв'язок з ними завжди була радою. У мене є багато дуже близьких вірменських друзів, з якими я витрачаю багато часу, які допомогли мені багато в житті. І найбільша людина на російській телебаченні, яка страждає прямо зараз, тому що я в дисграції, тому вона вже заборонена професія. Це Гайан Самсоновна Абартсумян, який мені подобається другу матір. У мене є близькі друзі, азербайджани, татари і осетини, і немає проблеми. Але жоден з них не явний, ви знаєте, з ножем в метро. Це інтелектуальні люди, громадяни Росії. Деякі не громадяни Росії, але цивілізовані, говорять багато мов, найвищої культури. Насолодіться цим багатокультурним досвідом. Але є інші люди.

Питання тут не тільки і не стільки громадянства, але й що закон повинен працювати для всіх однаково. Стаття 282 не повинна бути слов’янською статтю, тільки російською статтю. Не можна закривати очі на правду. Закон має бути жорстоким, але справедливим. Найкращий, весело ярмарок. Але ви не можете зробити задоволення від закону. Ви не можете. Якщо вони подрібнюють “російські свині”, “Allahu Akbar”, вирізати, є відео, ці люди повинні проходити, зокрема, за ст. 282. Це не повинно бути замочений, вона повинна бути сильно покарана. Туреччина є першочерговим прикладом. При молитвному громадянину нібито зняв священика похилого віку у відповідь на мультфільми пророка Мухаммеда, він отримав речення життя. Хоча Туреччина є мусульманською країною, ніхто не мовчав. Люди отримують життя, оскільки вони розуміють, наскільки небезпечно це доторкнутися до цих тем. Як ми? Скільки разів чули про вбивця іншого православного священика? Як? Як правило, вона не розслідується, і, як правило, вона написана як підробка. Це неправильно. Якщо це худі хлопчики, ви повинні довести її. Нехай вони будуть судити за те, що вони зробили. Хто піклується? «Allahu Akbar», «російські свині» не зверталися до конкретних голів, але до росіян. Це статті 282. Так, ви знаєте, якщо 2 банди молотів стріляти один з одного, то вижили повинні піти на випробування. Не тільки те, що суд повинен бути навіть більш важким, тому що для лежачи, лежачи, після усього, виклики держави. У нашій країні є очевидне ставлення до судової системи.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І слід зазначити, що, на жаль, рік правління Медведєва не призвело до поліпшення ситуації. Хоча, я розумію, що, звичайно, пан Юргенів воліє не бачити, не помітити і не знаю таких речей. Тільки Путін може критикувати. Поруч. Проблема повинна бути вирішена в єдиний спосіб: законом. Тоді люди побоюються законом і послухають його. З цією метою, перш за все, ті, хто відповідальні за виконання закону повинні бути бездоганними. Яка країна? Чи ідеально підходять судді? Чи неправда поліцейських? І хакісти? І влада на всіх рівнях? Ви не можете сказати інакше. Шикарна і в'язка. І якщо уряд, я повторю, не має справу з цими питаннями, то ці питання будуть боротися з владою, це буде страшно. У невеликому містечку Кондопога, вся Росія була струнка. Москва не невелике місто. Бог заборонений, вони привозять Москву на вибух. Виступи на телебаченні після того, як не позбавиться від Лужкова, ніхто інший. Тексти пісень, а це означає: Це буде страшно. Ви повинні розуміти це.

Володимир Соловйов