1136
У Лос-Анджелесі відбулася церемонія з Майклом Джексоном
Церемонія відкриття з царем поп Майклом Джексоном в спортивно-розважальному комплексі Staples зібрав близько 20 тис. осіб – друзів, родичів та шанувальників співачки.
І завдяки живому телеведучі з співачкою вдалося сказати, що до мільйонів шанувальників по всьому світу.
р.
Р
Раніше було повідомлено про те, що близько 1,6 млн шанувальників співачки, зареєстрованих для участі в розіграші, за яким 8,750 щасливих людей випадково відібрані комп'ютером, отриманими квитки на церемонію програвача безкоштовно.
Також можна придбати квитки на eBay, великий інтернет-магазин. Оцініть від $200 до $500 заготовки.
Софин з тілом співачки в розважальному комплексі Staples приніс своїх братів. На церемонії, що супроводжуються дітьми та онуками, прибули батьки Джексона.
(Багато)
, доб. 5
Сім'ям Джексона, які посідають у передній ряд під час урочистої церемонії.
Сім'я Джексона подякував всім. Однією з найбільш торкнувшись моментів церемонії стала слова 11-річного дочки співачки.
«Я хочу сказати, що так як я народився, Дад є кращим батьком у світі ви можете уявити. Я люблю його так багато, Париж кричав Майкл Катерін Джексон сказав.
558450 р.
Сім'я Джексона потім залишилася на сцені.
Концерт Майкла Джексона відбувся у вівторок в Лос-Анджелесі. Для того, щоб говорити про те, що «куріння поп» прийшли музиканти, спортсмени, близькі друзі та родичі, повідомляє Асоційований прес. Церемонія була відпрацьована мільйонами глядачів по всьому світу. Концерт розпочався з виконанням церковного хору, з подальшим захопленням виступів та пісень до музики в церковному стилі.
Мар'яна Кар'єра та Трей Лоуренс на честь поп-зірки, співаючи його пісню, я буду там. Актриса і найближчий друг Майкла Джексона Королеви Латифа в його прогулянці звучав поп-ідол «найбільша зірка на землі». Stevie Wonder Вона сказала: Добреbye to Michael, виконуючи я ніколи не мріяв, ви не можете залишити в літо і вони не йдуть, коли я йти. Панчохи Щітки не можуть протистояти сльозам під час того, як говорячи про заспокоєння до поп-зірки, викликаючи Джексон "малій князі".
Тим не менш, в кінці церемонії програвача, тіло Джексона, ймовірно, ніколи не знайшов вічний відпочинок – очікується, що співачка буде переповнена в лісо-правовому цвинтарі в Лос-Анджелесі, однак, вчора тіло співачки ніколи не приніс. Члени сім’ї Джексона занепади до коментаря про те, як відбуватиметься похорон.
Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Каліфорнії у віці 50 років.