Магазини електроніки, Гонконг (17 фото)

Ви, ймовірно, чули, що електроніка найдешевші купити в Гонконгу. Сьогодні Про те, як я спробував купити новий телевізор.

Магазин на заголовку фото був найбільшим в Гонконгу. Не існує величезних MediaMarkts, Technosil або El Dorado. Більшість інтернет-магазинів Гонконгу не перевищують розмір роз'єму:

Основний діапазон - фотокамери, об'єктиви, мобільні телефони та невеликі аксесуари. На першому поверсі ТРЦ Times Square Mall можна знайти лише пральні машини.

Нерідко продавці носять захисні маски:

Основні електронні магазини зосереджені на півострові Coulomb або на поромі або на вулицях від Mong Kok. Не чули про кризу тут. У магазинах немає відвідувачів. Вони блукають вулички, переходять з одного магазину в інший:

Магазини електроніки, Гонконг (17 фото) , Україна

Повідомляємо, скільки все на вулиці. Азіати люблять все барвисті і яскраві. Найдешевші китайські товари відрізняються тим же бульйоном кольорів і вогнів. На погляді таких товарів слово «Китайська» мимовільно розбиваємо. На вулицях азіатських міст зрозуміло, куди ростуть ноги. Тільки європейські бренди, які створюють свої продукти в старому світі, не страждають від цього.

У Гонконгі я хотів купити новий телевізор. Вибір комплектів:

Canon EF 400 мм f/2.8 L IS USM + Extender EF 2x І
CANON EF 600 мм f/4.0 L IS USM + Extender EF 2x І

В результаті після консультацій, фурнітури і зважування я обрала останній набір. Вартість набору 330 000 рублів + 15000 рублів = 10 800 usd
У США такі комісні витрати 9,200 USD + 280 USD = 9,480 USD На e-bay ви можете придбати 7500 USD + 260 USD = 7760 USD + доставка в Росію та митне оформлення

Ціна 7,700 USD за комплект в одному з магазинів. Не був доступний в будь-якому місці, але я пообіцяв принести його наступного дня. На жаль, вони не встигли повернути його в 20 годин до того, як я пішов.

Вони мали набір 400 + 2x для того ж 7,700 USD, незважаючи на те, що в Москві це коштує 9,700 USD, але я вже приклав до 600 і не купив його. Я не хочу залишити порожній, тому замість телевізора я купив супер-фірний рибний очей на 800 USD, незважаючи на те, що він коштує 970 USD. Порівняйте фото магазину, що приймається за допомогою мого старого 16-35 і файлу:

7685.700 Р

Наступного ранку в Діснейленді я взяв пару смішних фотографій з цим об'єктивом:

28382

Увечері я взяв фрікулярну до Вікторія Пеак, найвищу точку Гонконгу, яка пропонує чудове панораму міста:

744982