Кремнієва долина (27 фото + текст)

Двір головної будівлі Apple Computer, Inc. в Infinity Loop, Cupertino, Каліфорнія. У цьому місці працівники компанії поділяться на команди, змагаються, які заповнять скляний фляск водою швидше. В іншому, гумові кульки з водою приклеюються з катапультів і виловлюють їх, що працюють на газоні. У третьому стрибають на великих пластикових кульках. В цілому, вони займаються тим, що тепер називають модним словом «паробудування». І просто відпочивати після тижня роботи.

За двадцять років Я був з комп'ютером Mackintosh, і для того ж кількості років я мріяв про те, щоб побачити це знамените місце, вулиця називається Infinite Loop.

І ось я, на такий цікавий момент.

Бармен некоректний сухий червоний пляшки. Залийте пиво тут.

Catapults – це те, що це реально.

М'яч води повинен бути спійманий, щоб він не розламався. Хто забиває найбільш виграші.

, Україна

Парадокс є те, що на Apple, одна з найбільш секретних компаній, з жорстоким, параноїдним режимом секреції, кожен може пройти без документів.

Головне - мати знайомий працівник тут. Увімкніть назву на екрані Mace, встановленому на в'їзді, наклейка вийде з принтера, ви налаштуєте його на футболці і готові - ввійдуть.

Най щирі радості про перемогу - вони вперше заповнили конус водою! Я!

І це головна їдальня в Apple. У цей день були столи з усіма видами їжі і шведським столом. яблуко

У куті є пластикові льодові бочки і банки соди. Все, звичайно, безкоштовно.

П'ятниця з сім'ями та дітьми.

Не можна знімати всередині, але я не можу проти таємного фотографування фрагмента великого стенду, встановленого в одному з кімнат на смартфоні. Fifteen Large Apple монітори пропонують іконки додатків iPhone. Як тільки одна з програм завантажується в iTunes, іконка блимає за хвилину, збільшуючи розмір. З цього по всій поверхні екранів як живий - десятки, сотні ікон постійно приїжджає до життя і всі ці масові смуги, як живий. Дуже добре зроблено.

Ми залишаємо за собою будинок Apple. Лео і Ян закликають свого друга на Google. Дуже близько, ми опинимо в машині і підемо туди.

Google займає низку будівель, які використовуються для розміщення на графіку Silicon.

Як виглядає головний корпус Google. На відміну від Apple, вона пуститься в п'ятницю, з лише кількома людьми, які сидять на столах.

Працівники йдуть додому.

Деякі основні компанії Silicon Valley (в тому числі Apple) приносять і приймають своїх людей з Сан-Франциско в комфортабельних автобусах, обладнаних інтернет-доступом.

Так, людина починає робочий день не в офісі, але в автобусі.

Будь-який співробітник Google може вибрати один з цих гібридних автомобілів і піти про свій бізнес.

Зарядні батареї і бензин триватимуть сороки кілометрів. Для того, щоб отримати автомобіль назад в місці шести.

Навісний парк обладнаний сонячними панелями. Це на дахах всіх будівель Google.

р.

Російсько-мовних працівників Google, які мають право на це право.

, Україна

Далі на прийом стоїть фортепіано з декомпонованими нотками.

У центральному дворі знаходиться невеликий сад. Тут вирощують зелені для одного з місцевих цуценят.

Ракель динозавр з'їдає трохи рожевого фламінго з яких причин.

Ви не можете стріляти всередині, але я зробив кілька пострілів.

Лівий вхід в їдальні.

На цьому моніторі ви можете побачити, куди використовується Google.

Тут на великих екранах можна побачити будь-який фрагмент поверхні Землі.

Максимальне рішення для Google Maps.

р.

Всі подвір'ї будівель висаджують з перімом, які дозрівають тут в кінці осені.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное