Виняток з творів німецьких школярів

У німецьких школах, а також в Росії, діти пишу есе і есе. Я знайшов силу перевести щось з німецької школи фольклору на російську мову.

Який світ студентів другого класу в Німеччині?

1,1 км Мусульманська Біблія називається Кодак.

Єя, і Фуджі є японською для dying.

2,2 км Папа живе в вакуумі.

Це не погана ідея.

3. У У Франції злочинці були виконані з желатином.

4. У Ми можемо тільки здивувати одну жінку. Це називається монотонія.

А, навіть другокласники вже розуміють, що.

5. Умань У нас є власний номер. Тільки тато не завадить спати мамою.

Це поганий удачу для тато!

6. Жнівень Садові гноми зношують червоні ковпачки, щоб уникнути бігу над газонокосаркою.

Зроби почуття.

7. Про нас Чоловіки не можуть маррі чоловіки, тому що жоден з них не може носити плаття нареченої.

Що таке жито.

8. У Страхування життя - це гроші, які отримали ким-небудь, хто пережив смертельний випадок.

Абсолютно! І тоді він живе десь в Бразилії під заставою.

9. Навігація У кроликів вперше відбувся мій тато. Що чудовий тато.

10. Це дійсно краще прийняти. Батьки можуть вибрати дитину самостійно, і не варто брати те, що вони отримують.

Добре, що працює для домашніх тварин теж.

11. На будні, Бог живе в небі. У храмі з’являються лише в неділі.

І завжди є це втілення вибору, про це багато храмів.

12. Мій брат впав з дерева і тепер він має мозковий шейк.

13.00 р. Північна півкуля перетворює протилежну сторону Південної півкулі.

Єа, люди Еквататора особливо щасливі, мають сніданок в Африці і мають вечерю в Америці.

14. Корови повільно ходять, щоб уникнути розливу молока. Гарні дівчата.

15.00 р. Земельні черв'яки не вкусають, тому що вони мають тільки хвіст перед і позаду.

Тексти пісень, а це означає: І це робить відмінне почуття, занадто!

16.00 р. Персик - яблуко, покрите килимом.

А «запечені» персики перед продажем!

17.00 р. Я не хрещений, але я вакцинував.

Ви можете бути впевнені, що це набагато простіше.

18 років Після того, як люди перестали бути мавпами, вони стали Єгиптяни.

Я не знаю, що! Але невірно підозрюваний.

19.00 р. Весна – перша з чотирьох верменів року. Навесні курчат кладуть яйця, і запечений картопля.

Що таке амбаш!

20. Дядько приймала свиню в ячмінь і швидко захопила його дідом. Моя бабуся, ймовірно, була лівою.

21. Моя тітка була так багато болю в її суглобах, що вона може ледь підняти руки над головою. Він був однаковим з ніжками.

22. Земельні хребти 365 днів щороку. Але кожні чотири роки вона потребує ще одного дня. Цей день завжди буває в лютому. Я не знаю чому. Це, ймовірно, тому що це завжди холодно в лютому, і це трохи важче, щоб спинитися.

23. Моя сестра тяжко хвора. Вона займає одну таблетку щодня. Неважливо, що батьки дивляться, вони хвилюються.

Яка дочка доглядати!

24. Найкорисніша тварина - свиня. З неї можна використовувати все - м'ясо з лицьового боку до спини, шкіри на шкірі, метелики на щітках, а ім'я для устілки.