Зона сім. Звіт (36 фото)

IK-29 є однією з кращих ручних колоній в районі Перм.
Сісти тут, переважно місцевих, але на сцені можуть привезти і люди з Москви або Санкт-Петербурга.
Зона "червоний", тобто накази, на відміну від "чорного", встановлюються тут адміністрація, а не "watcher" або полонини.
У ІК-29, більшість з них – молоді люди, до 30 років.
У колонії є окрема робоча зона з столярами і фіксаторами, для тих, хто хоче вчитися там є школа.

У будь-якому з наших в’язнів є лики – «мені», які працюють в надії Пароль, «покарані», які не хочуть працювати і сидять від виклику, «повідачі» – інформатори, які працюють в адміністрації, «відкладки» – нижню касту, ненажерливі, які не могли проти тюрмового насильства або просто слабкі, слабкі люди.

До тих, хто працює або навчається, ставлення влади більш м'якше, для неповного нападу, як я сказав, що працівник не буде покарати. Але вони йдуть на роботу не тому, але до того, як-небудь ослаблюють монотонію тюрмового життя. Гроші у кишеню теж є мотивом. У місцевому магазині відбувається те, що кулькові рулони, але можна купити щось - конденсовані, наприклад, або баночка тушкована.

Ми були показані, звичайно, тільки кришка, фасад. Всередині все набагато суворіше, важче, брудніше. Чоловіки просять для маленької камери: «Ми збираємо наше життя зсередини». Немає ризику, звичайно. Давайте їх вниз і дайте собі вниз. Але що ми побачили досить. Я, ймовірно, візьміть тур цих місць. Збираючи молоді люди і відправляйте їх в зону на дві або три години. Я думаю, що для багатьох це буде хороший урок, збережений від неприємностей.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Введення зони – комплексний процес. Щодня ми проходимо через три залізно-розташувальні двері чотири рази. Я подав свій паспорт з паспортом, повернувся з печаткою, і це, відправляючись в зону.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Перший морський хідний суд. На відстані, зліва, Альберт медитація - сидячи так ще на годину. Він пам'ятає його Го, я думаю.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото) р.

Обід для екіпажу в робочій зоні.

Зона сім. Звіт (36 фото) , доб. 9

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

75185584

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зателефонувати додому, необхідно написати заяву і чекати дозволу органів влади.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

Обід у покарпатській клітині (SHIZO).

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

Магазин столярів. Тут роблять ящики з фанери, лавки, мопси.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

Куріння ламків робітників.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Книжка.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

У карантинній зоні хтось помітив, що насіння росять на землі і виросла лоне соняшник.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Я бачив хлібопекарня на заводі і пішли там. Вони роблять хліб для мешканців колонії.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

Перед тим як в'їхати в обідню кімнату, кожен ходить в минуле вікно і отримує його раціон хліба.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Хлібне місце.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

Всі куртки тут, які мають можливість отримувати сигарети в посилках. Парсель - один раз на місяць, але може бути позбавлений права на нього на будь-який образ.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото) Р

Зона сім. Звіт (36 фото)

Зона сім. Звіт (36 фото)

Аудиторія триває до останнього шоу. На фоні Марата Гельмана та Міністр культури Пермської Території Бориса Мілграма.

У аудиторію.

Зона сім. Звіт (36 фото)

Цікаво, що будь-який з місцевих жителів звертають увагу на істинне значення цього напису?

Зона сім. Звіт (36 фото)