1026
Millennium Park (21 фото)
Millennium Park є одним з найпопулярніших місць в Чикаго. Тут є пішохідні доріжки, квітники, статуя, яка популярно називається «Боб». Розташований біля художнього музею, на березі озера Мічиган. Весь рік, тут проводяться різні заходи, наприклад, катання на зиму, концерти влітку. Поблизу знаходяться магазини і ресторани.
1) Збудовано в 2004 році з значними фондами, чули про суму 500 млн. дол. США.
2) Парк оголошує центр мистецтв, музики, архітектури та ландшафтного дизайну.
(3) Фонтан, на якому подаються імена засновників. Довжина списку вражає.
(4) Фонтан називають пам'ятником Мілленію.
(5) Перегляд з іншого боку (запобіжник живоплоту).
(6) Ви можете переглянути публічну бібліотеку з іншої сторони проспекту Мічигана.
7) Я не знаю, що це. Чоловіки, можна сказати мені?
(8) Джей Прицкер павільйон. Безкоштовно проводяться музичні вистави.
(9) Павільйон ім. Чікаго бізнесмена Джей Прицкер, сімейний бізнес якого включає в себе мережу готелів Hyatt.
10) дах нагадує сталеві локони. У спинці знаходиться стадія і сидіння.
Р
11) До речі, є Прицкерська архітектурна премія, заснована в 1979 році ($100,000), Френк Ґар отримав його в 1989 році.
12) Це сучасна скульптура з Китаю. Sui Jianguo, Windy City 2009.
(13) Виброхвост, Валіант. Підземелля: Жан Ван, Я Штан Ши No. Ці скульптури стоять в галереї Boeing.
Габаритний зображення
14) Корона фонтан. Яом Пленса. Два вежі виготовляються зі скляної цегли за допомогою світлодіодів для відображення цифрового відео на висоті 15.2 м. Вартість конструкції та будівництва склала 17 млн. дол.
15 - Ворота в Cloud Gate. Дизайн Ані Капоор. Неофіційне ім'я бо його нагадує у вигляді. Зварюється фігура з 168 листів нержавіючої сталі і полірованої, не видно шви і шви. Дивовижна технологія Розміри 10 х 20 х 13 м, вагою 99.8 тонн.
16) Форма була обрана в результаті конкурсу дизайнерів, і не відразу ж вважали, що це може бути зроблено реальність. Багато часу проводили консультації з різних експертів та пошуку технологічного рішення. В результаті проект не був завершений відкриттям парку в 2004 році, виконано роботу в травні 2006 року.
(17) Павільйон Burnham від Ben van Berkel. Потвори в темряві.
(18) Павільйон Burnham від Zaha Hadid.
- відео @
21) Північно-західний вхід в парк має кафе-бар.
1) Збудовано в 2004 році з значними фондами, чули про суму 500 млн. дол. США.
2) Парк оголошує центр мистецтв, музики, архітектури та ландшафтного дизайну.
(3) Фонтан, на якому подаються імена засновників. Довжина списку вражає.
(4) Фонтан називають пам'ятником Мілленію.
(5) Перегляд з іншого боку (запобіжник живоплоту).
(6) Ви можете переглянути публічну бібліотеку з іншої сторони проспекту Мічигана.
7) Я не знаю, що це. Чоловіки, можна сказати мені?
(8) Джей Прицкер павільйон. Безкоштовно проводяться музичні вистави.
(9) Павільйон ім. Чікаго бізнесмена Джей Прицкер, сімейний бізнес якого включає в себе мережу готелів Hyatt.
10) дах нагадує сталеві локони. У спинці знаходиться стадія і сидіння.
Р
11) До речі, є Прицкерська архітектурна премія, заснована в 1979 році ($100,000), Френк Ґар отримав його в 1989 році.
12) Це сучасна скульптура з Китаю. Sui Jianguo, Windy City 2009.
(13) Виброхвост, Валіант. Підземелля: Жан Ван, Я Штан Ши No. Ці скульптури стоять в галереї Boeing.
Габаритний зображення
14) Корона фонтан. Яом Пленса. Два вежі виготовляються зі скляної цегли за допомогою світлодіодів для відображення цифрового відео на висоті 15.2 м. Вартість конструкції та будівництва склала 17 млн. дол.
15 - Ворота в Cloud Gate. Дизайн Ані Капоор. Неофіційне ім'я бо його нагадує у вигляді. Зварюється фігура з 168 листів нержавіючої сталі і полірованої, не видно шви і шви. Дивовижна технологія Розміри 10 х 20 х 13 м, вагою 99.8 тонн.
16) Форма була обрана в результаті конкурсу дизайнерів, і не відразу ж вважали, що це може бути зроблено реальність. Багато часу проводили консультації з різних експертів та пошуку технологічного рішення. В результаті проект не був завершений відкриттям парку в 2004 році, виконано роботу в травні 2006 року.
(17) Павільйон Burnham від Ben van Berkel. Потвори в темряві.
(18) Павільйон Burnham від Zaha Hadid.
- відео @
21) Північно-західний вхід в парк має кафе-бар.