1902
Цікава інсталяція Марка Дженкінса
Марк Дженкінс є одним з найцікавіших вуличних митців, відомих по всьому світу для своїх вуличних установок, створених з пакувальної стрічки. Він активно пропагує культуру шотландського по всьому світу і навіть навчає процесу створення незвичайних скульптур у майстер-класах.
Про все, що я знав про Дженкіни, які намагаються потрапити в московський арт-провайдер. Кілька електронних листів, відправлених і чекаю днів на відповідь, дзвінки, пояснення того, чому я хочу відвідати акцію і, тут, я в монтажному залі Winzavod. «Це інтервенція, яка буде несподіваною, і ніхто не знає про це заздалегідь», - пояснив мене куратор проекту. Більшість учасників вже зробили свою роботу і деякі навіть змогли встановити їх на вулицях Москви.
Перше, що я бачу дівчину в харчовій упаковці і кисті.
Ог! Маітр знає, як обгорнути.
Дівчата оздоблюють дивний човен.
879880
39539529р.
Ось голова з її коханкою.
3250Р. 3700Р.
Я волонтер, щоб допомогти дівчатам і приймати молодят до Курської станції.
Марія Поліщук хоче поставити його в залу очікування. Вона розмовляється - багато міліції.
Ми їздимо по місту і подивимося на зручне місце. Знаходимо до трьох станцій.
Розраховано попередні розробки.
Маша роз’яснює, що дослідження проводиться на реакції пасторів.
На мій сюрприз, поліцейський і скатертий чоловік, слухайте слова "встановлення" і "передній художник" не розумійте, але просто раджу відійти від входу до станції. Ви повинні вибрати місце, як це!
Маша (праворуч), так як отримано, вирішує його висаджувати на вході в Рамстор.
Після перегляду реакції пасторів на півгодини ми залишаємо йога.
Марія - маленька гарнітура.
Мусковіти є жахливо закритими і зайнятими.
Важко будь-який з них, дивлячись на скульптуру, думав про суєту щоденних справ, мудрості та чистоти душі.
р.
Чисті ставки привітають мене з дивовижним складом.
В центрі води все ще буде встановлена установка.
Автори - Даша Глазкова і Катя Карматський при виготовленні скульптури загортають стрічку своїми ногами.
- Як ви прийшли до свого розуму?
- Ми танцювали з місця. Ми думали про театр Болшого, а також ідею балериної. Тоді я думав про фонтан і балерину перетворилися і почали плавання.
За 400 рублів гондолір приморського ресторану погоджується допомогти мистецтву.
На півгодинному човні з'явилася вода.
р.
р.
Марк Дженкінс дивиться на своїх студентів, які роблять наземну установку.
Насолоджуючись успішним завершенням, я ходжу на наступний, останнє місце дня.
р.
Про все, що я знав про Дженкіни, які намагаються потрапити в московський арт-провайдер. Кілька електронних листів, відправлених і чекаю днів на відповідь, дзвінки, пояснення того, чому я хочу відвідати акцію і, тут, я в монтажному залі Winzavod. «Це інтервенція, яка буде несподіваною, і ніхто не знає про це заздалегідь», - пояснив мене куратор проекту. Більшість учасників вже зробили свою роботу і деякі навіть змогли встановити їх на вулицях Москви.
Перше, що я бачу дівчину в харчовій упаковці і кисті.
Ог! Маітр знає, як обгорнути.
Дівчата оздоблюють дивний човен.
879880
39539529р.
Ось голова з її коханкою.
3250Р. 3700Р.
Я волонтер, щоб допомогти дівчатам і приймати молодят до Курської станції.
Марія Поліщук хоче поставити його в залу очікування. Вона розмовляється - багато міліції.
Ми їздимо по місту і подивимося на зручне місце. Знаходимо до трьох станцій.
Розраховано попередні розробки.
Маша роз’яснює, що дослідження проводиться на реакції пасторів.
На мій сюрприз, поліцейський і скатертий чоловік, слухайте слова "встановлення" і "передній художник" не розумійте, але просто раджу відійти від входу до станції. Ви повинні вибрати місце, як це!
Маша (праворуч), так як отримано, вирішує його висаджувати на вході в Рамстор.
Після перегляду реакції пасторів на півгодини ми залишаємо йога.
Марія - маленька гарнітура.
Мусковіти є жахливо закритими і зайнятими.
Важко будь-який з них, дивлячись на скульптуру, думав про суєту щоденних справ, мудрості та чистоти душі.
р.
Чисті ставки привітають мене з дивовижним складом.
В центрі води все ще буде встановлена установка.
Автори - Даша Глазкова і Катя Карматський при виготовленні скульптури загортають стрічку своїми ногами.
- Як ви прийшли до свого розуму?
- Ми танцювали з місця. Ми думали про театр Болшого, а також ідею балериної. Тоді я думав про фонтан і балерину перетворилися і почали плавання.
За 400 рублів гондолір приморського ресторану погоджується допомогти мистецтву.
На півгодинному човні з'явилася вода.
р.
р.
Марк Дженкінс дивиться на своїх студентів, які роблять наземну установку.
Насолоджуючись успішним завершенням, я ходжу на наступний, останнє місце дня.
р.