1414
Хіт зміни фото, патологія (9 фото і текст)
Мета
Індивідуальні вдосконалення:
Зміна домашнього фону, на свій розсуд, відповідно до завдання. 1) хлопчик замінювати з «мачо» Латиносом, спортивною спорудою, засмаги в міні-труси, з виділенням в них дуже велика гідність 2) для збільшення грудей, залишити його відкритим без трусики, в білих мереживних панчіх, з лобовим волоссям
Ціна: 50.00 рублів.
1 990 р.
Мета
Розширити фото чорної берети часів СРСР в правій руці АКМ зеленої камуфлягованих штанів чорної застібки солдатів за бронетранспортерами часів СРСР в 1986 році на тлі гір, бажано Памірський.
р.
Мета
Зняти мій друг, залишити мене. Я стоячи на праву в чорному сукні, наклеїти на барній стійці. Додати клубний фон.
Мета
Завітайте до ресторану
Мета
на подромі, вершник, на чорному коні, черевики з шпорами, довжина волосся, колір Руссо-біла приниження.
Мета
Поставте його з дорогою машиною.
На чолі з мартеном береться польова форма полковника спецпідрозділу ГРУ спеціальних сил Чеврон ГРУ без нагородження рейок телни в руках таблеток на ньому розгортається карта площі. APC на фоні.
Мета
Перемістити його в квартири.
р.
Мета
Зробіть офісне середовище, відрегулюйте тіні, освітлення, на обличчі, щоб видалити зморшки роблять свіжу, в руці в місці сигарет і диму, зробіть гармату тільки вагони, так що не видно, що це вставляння... І на столі, пачки грошових доларів, євро, гривні ... Ви можете додати мішок з коктейлю: