2317
Талібанська собака бореться з відновленням в Афганістані
У більшості західних країн заборонені собаки. На Сході активісти з питань захисту тварин довго намагалися заборонити їх, зателефонувавши до неї криваві, жорстокі та перевернуті розваги бандитів та гравців. Тим не менш, в величезному просторі, це спортивні тяги, міцно консолідуючи свою легітимність на землі і набравши нові послідовники. Він також повернувся до Афганістану, де він був заборонений під владою Талібану.
Дуже дивний вигляд.
І найгірше, що люди отримують задоволення і прибуток від цього видовище, яке побудоване на крові і страждання тварин.
СОБАКИ БУДЕ, і вони просто ріпляться один від одного, і я не хочу, що мій собака бере участь в цьому.
1) У 2003 році собаки, заборонені Талібановим режимом, відновили в Афганістані.
2) Така популярна «заслуга» була широко практикована в країні за останні 250 років – так як вознесіння першої лінійки з династії Дурранів, Ахмед Шаг.
(3) Боротьба з собаками проводяться в Афганістані по колу забору, близько 10 метрів в діаметрі.
(4) Боротьба припиняють, коли один з «боротів» натискає розбитий ворог на землю або витягує його з кола.
(5) Боротьба зазвичай включають собаки масивних порід з важкими головами - Центральноазіатські вівчарки собаки або кавказькі вівчарки собаки, які підняті для захисту невеликої і великої рогатої худоби в горах і степах.
(6) Зібрано, ці собаки називають вовками.
7) Таке «дотримання» ще сильно засуджується ісламськими богослов’янами.
(8) Жінки не допускаються дивитися такі покази.
Р
10) Нерідко боротьба закінчується смертю одного або обох учасників.
11) Великі парі виготовляються на результат бою.
577
12) У складі народної розведення собаки бореться не тільки в Центральній Азії, а й на Кавказі, Туреччині, Ірані, Афганістані.
, Україна
13) Попередньо бої не проводилися, вони встигли відсвяткувати, весілля, урочистості з нагоди обрізки, навесні та осені - під час засмаги. Також було прийнято рішення про вирішення спорів через боротьбу з собаками.
Фото Палані Мохан
Дуже дивний вигляд.
І найгірше, що люди отримують задоволення і прибуток від цього видовище, яке побудоване на крові і страждання тварин.
СОБАКИ БУДЕ, і вони просто ріпляться один від одного, і я не хочу, що мій собака бере участь в цьому.
1) У 2003 році собаки, заборонені Талібановим режимом, відновили в Афганістані.
2) Така популярна «заслуга» була широко практикована в країні за останні 250 років – так як вознесіння першої лінійки з династії Дурранів, Ахмед Шаг.
(3) Боротьба з собаками проводяться в Афганістані по колу забору, близько 10 метрів в діаметрі.
(4) Боротьба припиняють, коли один з «боротів» натискає розбитий ворог на землю або витягує його з кола.
(5) Боротьба зазвичай включають собаки масивних порід з важкими головами - Центральноазіатські вівчарки собаки або кавказькі вівчарки собаки, які підняті для захисту невеликої і великої рогатої худоби в горах і степах.
(6) Зібрано, ці собаки називають вовками.
7) Таке «дотримання» ще сильно засуджується ісламськими богослов’янами.
(8) Жінки не допускаються дивитися такі покази.
Р
10) Нерідко боротьба закінчується смертю одного або обох учасників.
11) Великі парі виготовляються на результат бою.
577
12) У складі народної розведення собаки бореться не тільки в Центральній Азії, а й на Кавказі, Туреччині, Ірані, Афганістані.
, Україна
13) Попередньо бої не проводилися, вони встигли відсвяткувати, весілля, урочистості з нагоди обрізки, навесні та осені - під час засмаги. Також було прийнято рішення про вирішення спорів через боротьбу з собаками.
Фото Палані Мохан