2354
Талібанська собака бореться з відновленням в Афганістані
У більшості західних країн заборонені собаки. На Сході активісти з питань захисту тварин довго намагалися заборонити їх, зателефонувавши до неї криваві, жорстокі та перевернуті розваги бандитів та гравців. Тим не менш, в величезному просторі, це спортивні тяги, міцно консолідуючи свою легітимність на землі і набравши нові послідовники. Він також повернувся до Афганістану, де він був заборонений під владою Талібану.
Дуже дивний вигляд.
І найгірше, що люди отримують задоволення і прибуток від цього видовище, яке побудоване на крові і страждання тварин.
СОБАКИ БУДЕ, і вони просто ріпляться один від одного, і я не хочу, що мій собака бере участь в цьому.
1) У 2003 році собаки, заборонені Талібановим режимом, відновили в Афганістані.
2) Така популярна «заслуга» була широко практикована в країні за останні 250 років – так як вознесіння першої лінійки з династії Дурранів, Ахмед Шаг.
(3) Боротьба з собаками проводяться в Афганістані по колу забору, близько 10 метрів в діаметрі.
(4) Боротьба припиняють, коли один з «боротів» натискає розбитий ворог на землю або витягує його з кола.
(5) Боротьба зазвичай включають собаки масивних порід з важкими головами - Центральноазіатські вівчарки собаки або кавказькі вівчарки собаки, які підняті для захисту невеликої і великої рогатої худоби в горах і степах.
(6) Зібрано, ці собаки називають вовками.
7) Таке «дотримання» ще сильно засуджується ісламськими богослов’янами.
(8) Жінки не допускаються дивитися такі покази.
Р
10) Нерідко боротьба закінчується смертю одного або обох учасників.
11) Великі парі виготовляються на результат бою.
577
12) У складі народної розведення собаки бореться не тільки в Центральній Азії, а й на Кавказі, Туреччині, Ірані, Афганістані.
, Україна
13) Попередньо бої не проводилися, вони встигли відсвяткувати, весілля, урочистості з нагоди обрізки, навесні та осені - під час засмаги. Також було прийнято рішення про вирішення спорів через боротьбу з собаками.
Фото Палані Мохан
Дуже дивний вигляд.
І найгірше, що люди отримують задоволення і прибуток від цього видовище, яке побудоване на крові і страждання тварин.
СОБАКИ БУДЕ, і вони просто ріпляться один від одного, і я не хочу, що мій собака бере участь в цьому.

1) У 2003 році собаки, заборонені Талібановим режимом, відновили в Афганістані.

2) Така популярна «заслуга» була широко практикована в країні за останні 250 років – так як вознесіння першої лінійки з династії Дурранів, Ахмед Шаг.

(3) Боротьба з собаками проводяться в Афганістані по колу забору, близько 10 метрів в діаметрі.

(4) Боротьба припиняють, коли один з «боротів» натискає розбитий ворог на землю або витягує його з кола.

(5) Боротьба зазвичай включають собаки масивних порід з важкими головами - Центральноазіатські вівчарки собаки або кавказькі вівчарки собаки, які підняті для захисту невеликої і великої рогатої худоби в горах і степах.

(6) Зібрано, ці собаки називають вовками.

7) Таке «дотримання» ще сильно засуджується ісламськими богослов’янами.

(8) Жінки не допускаються дивитися такі покази.

10) Нерідко боротьба закінчується смертю одного або обох учасників.

11) Великі парі виготовляються на результат бою.
577

12) У складі народної розведення собаки бореться не тільки в Центральній Азії, а й на Кавказі, Туреччині, Ірані, Афганістані.

13) Попередньо бої не проводилися, вони встигли відсвяткувати, весілля, урочистості з нагоди обрізки, навесні та осені - під час засмаги. Також було прийнято рішення про вирішення спорів через боротьбу з собаками.
Фото Палані Мохан