Флеш mob на Червоній площі з табуром (20 фото)

Ми вже опублікували фотозвіт про спробу втекти з табурою в Москві. Сьогодні ви знайдете в якомусь чином продовження історії тату. Цього разу це флеш-мобло на Червоній площі за участю тих же табуретів, фото сюжет про який відноситься до фотоблогера Сергія Мухамедова.

Не взявся до оголошення акції «Сабур на Червоній площі» серйозно. Починався з словами: «Для нас підірвати разом з основною площею Росії». Далі про хвиля свободи, любові, творчості та права сидіти на табурі в будь-якій точці світу. У коментарях жартували про екстремальну, групу підтримки людей в ідентичному взутті і згадували невдалі подушки Кремля. Організатори вже знайомі мені з одного з звітів, я закликав, дізнатися подробиці, висловити сумніви і отримати у відповідь на довіру фірми до проведення акції.

2) Половина години до призначеного часу на Червоній площі вже два стільці.

Р

3) хіт хіти. До цієї точки всі флеш-пам'єри мали сидіти на своїх табурах, але ми лише навколо.

р.

(4) Я зателефонував штабу. Виявляється, що основна група була буквально за кілька хвилин, пізно і сісти на інший кінець Червоної площі.

(5) Вони прийдуть найближчим часом.

(6) І вони говорять про питання міліції, які затримали їх.

р.

7) Ми вирішили повторити, взявши групу фото. Повідомляйте свою зірку на когось в момент фото.

(8) Скатертини дует пояснює, що він попереджає.

(9) Леонід Кантер, з легкістю професійного ударника, пояснює, що флеш-моб нічого не має відношення до політики. Вони не протестують, вони не грають, вони просто хочуть сидіти на табурі за одну хвилину.

10) Вони радять негайно залишити. Вони обійми. Я чую дуету, щоб поліцейські, які прийшли: «Дуже затримали два», але група з табуретами, що приймала фото, вже пішло по Іллінці.

р.

11) На шляху з Червоної площі я помітив ще дві флеш-моби, вони не від вечірок ведучих. Таким чином, виклик оновлюється масами.

12) Вечірня прес-конференція в Музеї меблів, присвячена міжнародній експедиції «З калом по континентах».

13) На додаток до учасників, представників посольств країн, через які рейс буде зібраний тут. Музей «Рабочий квартал Амури»

14) Натхнення дії - Київський кінорежисер Леонід Кантер.

(15) Команди Росії, України та Білорусі практично завершені. Для решти року вони отримуватимуть необхідні візи, а в березні похилого віку підуть на мис Горн, встановлюють останній стілець з кухні Леоніда до океану.

16) І до того, що в січні вони поселяться в дистанційному Українському селі і проведуть три місяці підготовки до поїздки, вивчення іспанської мови, підготовки вуличних виступів і потерти себе разом. І головне, щоб відійти від метушливих і клопотів щоденних справ, адже вони проведуть цілий рік на дорозі.

17) Дочка також піде з Леонідом.

р.

18) І це те ж саме дівчина, яка пішла на поїздку в останній фотозвіт.

19) Дівчата сказали, що 40-сторінковий рахунок поїздки в Гомель: "Це було так багато!

20) Моя дочка переглядає фільм батька. Цей фільм є антитезом фільму «Реквієм для мрії», а саме «Реалізація мрії»!: