Олімпійський полум'я (28 фото)

Олімпійський полум'я вже давно проїда з Греції до Канади. 12 лютого 2010 р. у Ванкувері, розмітка старту Зимових Олімпійських ігор. Вогнем стане найдовша подорож в одній країні в історії Олімпійських ігор. марафон пройде через 200 населених пунктів, за участю 12 тис. осіб.

Олімпійський полум'я (28 фото) р.

1,1 км Олімпійський полум'я на березі пляжу Qualicum, Британська Колумбія, 2 листопада (AP Photo/The Canada Press/Jonathan Hayward)

2,2 км Робоча група, відповідальна за 2010 Ванкуверський олімпійський полум'я готує для Монреальського Марафона 20 жовтня. Bombardier, найбільший авіаносій і залізничний виробник, розробляє і виготовляє торси для олімпійського факелу. Тепер вже було завершено 50% роботи, вже випущено 6000 трюмів 12,000. (ROGERIO BARBOSA/AFP/Getty Images)

3. У Грецька акторка Марія Нафпліту як High Priestess ліхтарі на стадіоні в Афінах 29 жовтня. Греція переносить вогонь в Канаду, щоб приховати довгострокову подорож до освітлення на стадіоні Ванкувера 12 лютого під час церемонії відкриття зимових Олімпійських ігор 2010 року. (Реєстратори/Yiorgos Karahalis)

4. У 30 жовтня спеціально підготовлено 6 місць для світильників з олімпійським полум’ям. У літаку з’явиться нічний рейс і земля в Victoria, звідки стартує Олімпійський марафон. (AP Фото/Канадський прес/Jonathan Hayward)

5. Умань Канадські племінні головки під керівництвом Джібі Якова перевозять олімпійську полум’я через Вікторія Гарбур 30 жовтня. (Jeff Vinnick/Getty Зображення)

6. Жнівень Олімпійські медалі Simon Whitfield і Catriona Le Mae Doan проводять Олімпійський факел у Victoria, 30 жовтня. (Jeff Vinnick/Getty Зображення)

7. Про нас З 30 жовтня по 30 жовтня в рамках олімпійської факелської реле «Сааніч» пройшов тренувальний тренер Альберта Ван Шетгорта. (Jeff Vinnick/Getty Зображення)

8. У Олімпійський чемпіон Kevin Light (праворуч) з Сіднея переходить на кермову команду молодшого ряду 30 жовтня Вікторія. (AP Фото / Канадський прес, Джонатан Хайвард)

739694

9. Навігація Dan Scott залишає Національний заповідник Fort Rodd Hill і продовжує Олімпійський марафон, 31 жовтня Британська Колумбія. (Jeff Vinnick/Getty Зображення)

10. Молоді актори, одягнуті в костюмах до вистави, присвячених реле Олімпійського факела в Victoria 30 жовтня. (Jeff Vinnick/Getty Зображення)

11. Surfer Ruth Sadler, 72, ходи в Тихий океан. Пройдіть олімпійську факелку, направляючи там до іншого сюрфера Raf Bruviller, Tofino, 1 листопада (AP Photo/Darryl Dyck)

12. Surfer Raf Bruviller доставляє олімпійську полум'я до Тихоокеанського Риму Національний парк на дошці, 1 листопада (AP Photo/The Канадський прес/Jonathan Hayward)

13.00 р. Переміщення навколо з снігами, Алан Бенджамін продає факел у Старому Коржі, Юкон, 4 листопада (AP Photo/The Канадський прес, Джонатан Хайвард)

14. Енніка Тримбле (ліворуч) переходить на олімпійську факел, щоб Марк Лі Орелл, який буде подорожувати в снігу в Інувік, 4 листопада (AP Photo/The Канадський прес/Jonathan Hayward)

15.00 р. Abel Tingmiak, зношуючи традиційний одяг від канадських мешканців, переніс Олімпійський полум'я минулого іглооподібного храму, Inuvik, 4 листопада під час проведення Олімпійських ігор. (AP Фото/Канадський прес/Jonathan Hayward)

16.00 р. Полярний ведмедик проходив уздовж дороги, разом з яким олімпійська факел реле досягла міста Церкви, Манітоба, Канада, 8 листопада (AP Photo/The Канадський прес, Джонатан Хайвард)

17.00 р. Brenda Ecaluk поставляє олімпійську полум'я через заморожену затоку в Ненавті, 9 листопада (AP Photo/The Канадський прес, Hayward)

18 років Brenda Ecaluk поставляє олімпійську полум'я через заморожену затоку в Ненавті, 9 листопада (AP Photo/The Канадський прес, Hayward)

19. Nikchantess Penashue проводить Олімпійський факел, в той час як в Шешуї, Ньюфундланді, 11 листопада. (AP Photo/The Канадський прес/Jonathan Hayward)

20. Люди, які приймали до Франка Гумбера, які були відзнакою для проведення Олімпійського полум'я, Л'Ансе-Ау-Медус, Ньюфундланд, 12 листопада. (AP Фото/The Канадський прес/Джонатан Хайвард)

21. Франк Гумбер продає Олімпійський полум'я у L'Anse-au-Meadows, Newfoundland, 12 листопада. (AP Фото/The Канадський прес/Jonathan Hayward)

22. Олімпійський полум'я спалює в громаді Святого Антонія, Ньюфундланд, 12 листопада. (AP Photo/The Канадський прес/Джонатан Хайвард)

23. Олімпійський чемпіон Майк Адам на ковзанах з Олімпійським полум’ям в руці в св. Івана, Ньюфундланді, 13 листопада.

24. У дворі кафедрального собору Базиліка в св. Іоанна, Ньюфундланд, 13 листопада (AP Photo/The Канадський прес, Джонатан Хайвард)

25. Canoe два спортсмени Andrew Russell (праворуч) і Габріель Boschesne-Sevini ряд з Олімпійським полум'ям через Shubinacadian Canal в Dartmouth, Nova Scotia, 18 листопада. (AP Photo/The Канадський Прес/Анавел Ваухан)

26. Пітсбург Penguins хокеїст Sidney Crosby отримує батон з сноубордера Sarah Conrad в Халіфаксі, 18 листопада (REUTERS//Paul Darrow)

27. Олімпійський чемпіон колишнього канадського хокеїста Casey Campbell-Pascal їде з Анни Green Mezzans будинок з Олімпійським полум'ям, 22 листопада о. Prince Edward Island. Універсал знаходиться в 12-річному провулку Сміт. (AP Фото/The Канадський прес/Brian McInnis/Charlottetown Guardian)

Олімпійський полум'я (28 фото) , м. Київ

28. Бразильський олімпійський чемпіон і світовий рекордний тримач в 100-метровому фрістайлу Cesar Cielo працює з факелом на Hopewell Rocks Reserve на березі Нью-Брансвік Бей, 24 листопада. (AP Photo/Adam Huras/New Brunswick Telegraph-Herald)