Дивовижні фотографії Гавайських хвиль (21 фото)

Гаваї - це реальна мека для любителів серфінгу. Clark Little є фотографом з North Shore Oahu, Гаваї, що спеціалізується на аварійній катастрофі на березі. Подивіться на дивовижні фотографії та ознайомтеся з описами, зроблені самим фотографом. Хоча Кларк народився в Каліфорнії в 1968, він потім перейшов на Північний Shore і виріс в Oahu, Гаваї. З раннього віку Clark Little розробив талант для фотографування небезпечних хвиль. Завдяки фотографії Кларка, тим, хто ніколи не був серфінгерів, може відчути, що вони відчувають, коли вони знаходяться в хвилі і побачити ці дивовижні кольори світла і води.

(доб. 3)

«Якщо ви подивитеся уважно на хвилі у верхньому правому верхньому куті, ви можете побачити берегову лінію і «перевернуті» сонце відбивається в ній, яка схожа на те, як об'єкти в неперевершеному стані відображаються у вигнутій ложці». (Клук Маленький)

«Ця картина була взята на 60 см у воді низького припливу. У мілководній воді пісок тягнеться в хвиля. (Клук Маленький)

р.

У фотографіях Кларка, які ніколи не були серфінгери, можуть відчути, що вони відчувають себе в хвилі і побачити ці дивовижні кольори світла і води. «Глас хвиля. Частина тіні на праві води надходить з камери дочки, яка знаходиться на іншій стороні з нею. (Клук Маленький)

«Морінг фото хвилі, що розгортається назад. Це означає, що хвиля відступала в море, потрапивши на берег, а потім зустрілася з іншою хвилею, створюючи справжню дугу води. (Клук Маленький)

12660957

«Чай черепахи плавають близько до берега, оскільки вони живляться на коралових рифах на лопатках. Вони дуже сфокусовані і завжди дивляться хвилями. (Клук Маленький)

Габаритний зображення

У 80-х і 90-х роках Кларк Мал був відомий як піонер в галузі фотографування хвилі, що збили на березі. «Ця картина була знята на узбережжі Ке Ікі в Північному Шоре. Відповідачі можуть помилитися це для трубопроводу. (Клук Маленький)

Клар на роботу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. "Я насолоджуюсь силою і красою цих водних бомб, що пливуть, - каже він. Тепер я можу захопити такі моменти без спійманої хвилі. Ну, переважно. 16 листопада Кларке опублікувало першу книгу, на хресті Хвиля від Кларка Little. У 182 сторінках книги Кларк поставив колекцію своїх найпопулярніших фотографій, а також нові фотографії, в кожному з яких він захопив потужність і красу хвиль Оаху біля Північного берега. (Клук Маленький)

Як досвідчений серфер, Кларк візьме камеру, стрибати в хвилі, і почати захоплюючи красу і силу Гавайських хвиль. Що починався як сімейний хобі, який перетворився в публічний бум, коли Клерке вирішив подарувати своїм шедеврам публіці. (Клук Маленький)

р.

«Одна фотографія хвилі на сході, яка збіглася з наступною хвилею, що робить повітря непривабливою красивою аркою, як риба вітрила.» (Клук Маленький)

"Підводне фото невеликої хвилі, що надходить на берег." (Клук Маленький)

На зиму 2008-2009 рр. зливається безперервно протягом декількох тижнів, а води Північного берега перетворилися червоними через червоний Гавайський пісок. Коли сонце нарешті вийшов, я знав, що це було прекрасна можливість взяти дивовижні фотографії. (Клук Маленький)

«Фото, що береться вночі під час випливу місяця. Місяць - білий крапка праворуч від хвилі. З Я використовував об'єктив риби, віддалені об'єкти здаються дуже малими. (Клук Маленький)

Цей сюрфер відкрив талант для фотографування хвиль, коли його дружина попросила на картину води, щоб повісити в її спальні три роки тому. Бажання порадувати дружину в успішну кар'єру для Кларка. «Знімок рано вранці, як сонце піднімається. Картина під водою за хвилею. (Клук Маленький)

«Знімок був знятий перед сходом. Він був досить темним, тому я скористався спалахом. Біла піна на хвилях підсвічується спалахом. (Клук Маленький)

Завдяки здатності Кларка побачити ідеальну хвилю і вибрати правильний момент, світ тепер має можливість побачити дивовижну красу на Гавайських хвилях – їх колір, глибину і магію, який довгий час залишився невідомим. «Зроблено фото на світі, мій улюблений час для роботи». (Клук Маленький)

Кларк бачить океан як його другий будинок, місце, яке припиняє його. Його любов води очевидна на кожній фото. Камера частково знаходиться в воді за хвилею і частково над водою в хвилі. (Клук Маленький)

З часом Кларке почав збір своїх фотографій в інших сферах життя – вони можуть бачити на скейтбордах, листівках, веслбордах, журналах, а також на фотодруках, а також у своїй недавній книзі. За свій успіх, він вдячний за свою любов хвиль. «Ця фотографія описує стан океану в безшовному стані, де вода спокійна і прозора, як скло». Це картина скляної губи, або скляна локшина, вже загортаючи себе в трубі. (Клук Маленький)

В менш ніж три роки Кларке заробив популярність в домашніх умовах і по всьому світу з його фотографіями хвилі Північного Шору, які з'явилися на TV-шоу Good Morning America, Inside Edition, The Today Show and ABC World News Now. «Під час правильного берега і припливу деякі хвилі перерваються на сухий пісок, що перетягують в трубу». Ви можете подивитися у фотографіях, як це зробити, де я зазвичай стріляти. (Клук Маленький)

«Підводне фото невеликої хвилі надходить на суші». (Клук Маленький)

«Фото, що приймається в Waimea Bay на північному Shore в Oahu влітку. Я люблю відбиття в хвилі, переходячи на пісок і перемішуючи з тіні. (Клук Маленький)

Один з перших картин я взяв на початку моєї роботи три роки тому. Картина була взята на сходу, а відтінки жовтого і золотистого оману з берега пляжу і навколишніх гір. (Клук Маленький)