Голугоніка (41 фото)

Цікавий звіт блогера ottenki-serogo: "Мосфільм", Грудень 2009. Так, так! Хоча новорічна програма називається «Блакитним світлом» на Шаболівці, тепер вона знята в павільйоні Мосфільм. Вежа Шухов збереглася тільки в пейзажі, в цей час ми побачимо її знизу зсередини. І знімання відбувається не кілька місяців, як раніше, але тільки 8 днів.

У павільйоні 7 ТВ-камер

(доб. 75)

р.

Я був тільки переповнений двома питаннями: хто ці люди сидять в кімнаті і що вони п'ють?

р.

Плід є своєрідним підробкою. Небезпечні і виноградні каучуки.

до Довгий час! один з глядачів жартував.

Але про «шампанське», сидячи на столах, люди тільки зробили здогадки. «рідка з деякими хімічними властивостями та добавками» Не один поганий, щоб пити його, тільки помсти його, і окуляри залишалися повністю всі дні зйомок. Крім того, вони були навіть привезені в коробки Ikeev вже заповнені, щоб ніхто не міг здогадати про вміст.

до Так, що це? – Я запитав персоналу.

- Регулярний лимонад.

Але навіть якщо ви хочете, його важко пити - посипають під час презентації в великих кількостях паєток, не дозволять це зробити.

У міжкімнатних кімнатах зібрано серпентин. Тільки тоді я розумію, чому це зроблено.

Піротехніка

Настроювання радіокерованих зарядів.

Особлива людина показує, які, як і коли танцювати, сидячи на стільці.

Аудиторія постійно просить фотографувати їх і робити постріли, не дивлячись на камеру, це просто неможливо. Немає одного просить, де з'явиться фотографія. Я отримав більше інтригу. Де вони з?

На наступній візьмуть рейки тролейбусів, які не можуть крокувати на них, вони алюмінієві!), півтонний кран з камерою.

Право над главами людей.

Стріляти тост. Прибуваючи зірок, витерти текст, написаний заздалегідь і співати по невеликому шматку пісні «Новий рік приїжджає...» Тоді, після редагування, здавалося, що всі митці, спортсмени, актори та інші відомі люди присутні і співають одночасно.

Ця картина абсолютно всі фотографи, які були в павільйоні.

Зірки нічого не пам'ятають від нещасних випадків і постійно запам'ятовують Canons і Nikons. Вони можуть навіть позувати для блогера.

І в цей час в холодному коридорі Мосфільму, без переправи забороненої лінії, є натовп тих, хто не бере участі в тостному натовпі.

- Я попросив дівчину в красиву сукню.

- Приходьте! Коли ми сидимо, це добре, найважчіше, щоб стояти.

до Ви повинні чекати довго?

до Ми підібрали з субходу о 9:00 ранку. У другій половині дня з’явилася зірка. Весь час тут. Але це дрібно, один раз шість годин стояв.

- У передпокої?

- Я, і ми йдемо в пари, як дитячий садок.

Не дивлячись на те, що я говорю за довгий час з екстрасами, працівником кастингу позбавляє мене.

до Ви думаєте, що більшість з них говорять з маленьким акцентом? Де вони з?

- Оголошення в мережі Інтернет, група Vkontakte, друзі, бази даних перевірених та сане учасників. Багато хто з них старіші, вже зняли десятки разів.

до Вони оплачуються за це?

до Вони будуть сидіти до 12 ранку - вони отримають на всі 300 рублів. І якщо потрібно залишатися пізніше, то ще 100 рублів за кожну годину.

до Що про туалет, їсти і пити там? Чи ми стоячи весь час?

до Ні, ускладнюється. Звісно, вони можуть відійти і навіть піти в фуршет, але не робити це. Після того, як вони можуть пропустити момент, коли вони підберуть людей для найближчого входу.

- Для чого?

- Ну, раптом, хто помітить на запис... Студенти кіношколів іноді приходять зрозуміти, що робота в екстрасах, активний молодий бабуся.

до І чоловіки кілька.

до Це проблема. Вони менш цікаві. Якщо вони роблять, інша половина завжди сподобається концерту. Вона прийде все в хутра, сидить на деякий час, а потім залишити, не розуміючи, що це робота і не виконання.

Паста Філіп Бедросович, натовп скелі. Я почала розуміти їх: Москва, телебачення, головний відпочинок країни і зірка на довжині руки.

р.

- Шит! І ніхто з присутніх зустрінеться з мене за 300 рублів до 12 ранку!

р.

- Світло ззаду! Натискання мовчки! Отримуйте задоволення ваших обличчям! З цим виразом, Новий рік не відсвяткував! – жартує голос у стовпчиках.

Я ходжу між столами, поверніть, рюкзак перевертає скло:

- Тріск!' Він поламає раптово, незважаючи на сантиметр-високу подушку паєток на підлогу.

- Ой! Я кажу, зробивши крок назад.

Табличка вже летить у спинці і кілька окулярів.

- Я бачу... - Я маю час сказати, але серптин досягається після мене з кільцем ковчеться вміст іншого столу...

Штани перед камерою. Дівчина зліва - це серптин, юнака на правому білому папері.

Р

[info]юстас не може протистояти і вирішив брати участь у святі.

р.

Привіт!