Андрій Армур – кит

Андрій Армора, підводний оператор з Домініканської Республіки, відомий як Whale Worshipper. І все, що він став друзям з одним з найбільших представників підводного світу - сперматозоїдів. 10-річна чоловіча сперма кит, названа Scar, дозволяє Андрію прасувати, плавати разом з ним і навіть очищати його.

Підводний оператор Андрій Армурова троянда в полум'я, як "Whale Whisperer" після отримання близько до величезної сперми кит, що дозволяє йому плавати разом з ним. (Eric Cheng/Barcroft Media)

Ці фотографії, зняті береги Карибського острова Домініканської Республіки наприкінці січня, показують, скільки дивер керується, щоб отримати близько до Шрама, 10-річної чоловічої сперми кит. (Eric Cheng/Barcroft Media)

1 999 р.

Ці фотографії також включають інших членів сім'ї, які подорожують з Scar. Наприклад, в цьому розділі ви побачите «загальні китлі». Здається, що вони зустрілися з розмовою. (Tony Wu/Barcroft Media)

8277629

І в цій картині китами плавають в ідеальному формуванні, як якщо під час підводного маршу. (Eric Cheng/Barcroft Media)

Підводний оператор Андрій вперше зустрівся з Scar в той час як він і його дружина пішли на яхті в відкритому морі. Він був маленьким хлопчиком, але він виглядає як хтось атакував його, бо він мав рану. Скарбник на свій корабель, ймовірно, шукаючи solace, і вони торкнулися його. Поранку залишають його рубцем, звідси його ім'я. (Eric Cheng)

р.

«Так, він і ще одна молода жінка відразу ж прокинулася до нас, як тільки вони побачили наш човен. Тепер він визнає мене, коли я плаваю. Я думаю, що він навіть знає мій голос. Я можу плавати дуже близько до нього, тому що ми знаємо один одному. Він навіть не дає мені чистоти. (ERIC CHENG/BARCROFT МЕДІА)

Андрій може запросити своїх друзів, щоб поділитися незабутнім досвідом. Він запросив підводних фотографів Eric Cheng, 34, з Сан-Франциско, і Tony Wu, 42, з Токіо, щоб захопити свою неймовірну дружбу з Scar та іншими китами. (Tony Wu/Barcroft Media)

"Коли Тоні і я вперше побачили Scar, ми повинні крокувати поруч, щоб запобігти цьому гіганта з колегою з нами", - пояснив Ерік. На планеті ми подолаємо наш страх одного з найбільших істот. Покинув Скар, який перетворився на кілька разів, як собака з радістю. (Eric Cheng/Barcroft Media)

р.

«Особливості тварин – навіть інтелектуальні – небезпечно, але в цьому випадку зрозуміло, що Scar був контактом». (Eric Cheng/Barcroft Media)
105 р. Халлі закляття

«Скар дозволяє людям, але не забувати, що це в першу чергу дикої тварини і необхідно обробити повагу». (Tony Wu/Barcroft Media)

Тоні та Ерік три дні фотографували Скар та інших членів сім’ї під Андрієм. "Всі дні кількість кит в групі була різною", - коментує Еріка. Найбільше ми бачили 13. Група складається з дорослої жінки, її ліктів, чоловіків і жінок. (Tony Wu/Barcroft Media)

«Коли сперматозоїди спілкуються, вони часто отримують свої голови разом. Кожен з них, здається, відчувати себе іншим фізично. Вони часто потирають один від одного, який має практичне призначення - так вони відлущують ділянки шкіри. Де збиралися такі групи, вода була повною з цієї чорної пластикової шкіри. (Eric Cheng/Barcroft Media)

"Ми також пам'ятаємо звуки, зроблені сперматозими китами. Під час свого «здоблення» їх «затиски» були викопані. Так ми були стрункими. (Eric Cheng/Barcroft Media)