Груші пиріжки

Для тесту (600г):
400г борошна,
200 г холодного несоленого масла,
2 яйця,
4 столові ложки цукрового піску
пів чайної ложки солі,
столова ложка лимонного соку,
4 столові ложки льодової води.
для заповнення:
4 груші (у оригінальному рецепту зелені яблука),
1 ст.л. білого цукру,
1 ст.л. вершкового масла,
1 ст.л. коричневого цукру,
1 корицею палички (може бути замінений порошком),
Пілінг і сік полум'я (або лимон).
1,1 км Виміряйте 4 ст.л. води і видаліть її в морозильній камері. Нам потрібні льодові води. Потім починаємо робити тісто, змішати борошно, порошувати цукор і сіль.
2,2 км Куб вершкового масла. Додайте половину олії до борошна. Подрібніть її в кришку.
3. У Додайте решту масла і потріть її повністю.
4. У Це було невеликими грудями.
5. Умань Ми збиваємо яйця, додаємо до них сік льоду і лимона. Стирати його вгору.
6. Жнівень У центрі робимо отвір і в частинах заливаємо рідину. Подрібніть тісто до тих пір, поки він перетворюється в щільний стрибок. УВАГА! У нас є більше рідини, ніж нам потрібно! Я зробив краще.
7. Про нас Викладаємо тісто на злегка борошнисту поверхню і перемішуємо до абсолютної однорідності. Зробіть кульку. Загортаємо її в плівку. І відправляти його в холодильник на годину.
8. У В той час як тісто "реалії", робимо начинку. Очищаємо груші (або яблука), знімаємо серцевину, нарізаємо дрібними кубиками. Додайте білий цукор (якщо у вас є зелені яблука, вам потрібно більше цукру, близько 2 ст.), я мав дуже солодкі груші, так що я похилий весь цукор. Додайте сік і шкірку лимона. Дивитися акуратно.
9. Навігація У сковороді з антипригарним покриттям, розтопити масло, додати коричневий цукор (у оригінальному рецепті для меду).
10. Ми кидаємо груші (або яблука) і добре перемішуємо їх. Покладіть корицю. Якщо у вас немає кориці, безпечно замініть його порошком, приблизно половина чайної ложки буде досить.
На невеликому вогні ми полюбляємо 5-10 хвилин (якщо зелені яблука, то 10-15). Потім покладемо її в сторону і дайте їй охолонути.
11. Ми беремо тісто і розгортаємо муси для наших прес-форм. Я зроблю їх в чашці однорідності. Один коло більший діаметром пари сантиметрів, другий для закривання торта, так само, як і діаметр цвіль. Я прокочував кожен коло окремо, свербивши потрібну кількість тесту, щоб вийшло більш зручним і акуратним.
12. Змастити форму маслом, викласти тісто, спочатку цвіль, яка більша в діаметрі.
13.00 р. Покладаємо начинку.
14. Невелике коло ущільнює верхню частину торта щільно.
15.00 р. Змастіть тістечка з злегка збитим яйцем. Зверху можна прикріпити залишки тесту, роблячи їх листками. Змащувати їх з яйцем. Обов'язково зробіть отвір для виходу пари в кожен торт і видаліть в попередньо розігрітій до 200 духовці. Запікаємо 15-20 хвилин, до золотистого кольору. Займав мене 25 хвилин. Особливості духовки )
16.00 р. Всі Торти готові. Зачекайте кілька хвилин для рівномірного охолодження.
17.00 р. А! Які смачні торти вийшли! Тонкий піщаний хрустке тісто і багато соковитих і ароматних груші наповнення, все це добре йде з кулькою ванільного морозива! Далі я спробую зробити їх яблуками, я впевнений, що це буде краще смаку.