Умер Актор Владислав Галкін

Як відомо, перша тривожна сигналізація забита батьком Галкіна – відомого актора Бориса Галкіна. «Я назвав сімейний друг і сказав, що Владислав не був на зв'язку більше дня», - сказав він. Друзі прийшли до квартири актора, але ніхто не відкрив двері. Ми доводили рятувальників, які відкрили квартиру. й

У московській квартирі загинув відомий актор 38-річний Владислав Галкін, розповів про ITAR-TASS в правоохоронних органах столиці.

У квартирі за адресою: вул. Садово-Спасська, будинок 12/23 «Особливості актора не вдалося досягнути його, тому було прийнято рішення відкрити двері квартири», - сказав джерело.

«Ми підтверджуємо, що Владислав Галкін загинув сьогодні у своїй квартирі», - зазначив Віктор Бірюков, начальник відділу інформаційної та публічної зв’язків Московського відділу внутрішніх справ.

Він додав, що в даний час в квартирі, де помер художник, є офіцери поліції. «Ця процедура передбачена російським законодавством, незалежно від причини смерті», - сказав Бірюков.

Загибель Галкіна підтвердила екс-дружину актора Дарії Михайлової. «Таке правда». Я не знаю деталі, - сказав Михайлова.

Адвокат актора Хайнріх Падва розповів Інтерфакс, він дізнався про його проходження з медіа звітів. Він додав, що він ще не зв'язався з родиною Галкіна. Падва представила Галкін в суді, в якому актор був обвинувачений з Філіганських дій.

На тілі актора Владислава Галкіна немає ознак жорстокої смерті. Про це повідомив директор Департаменту інформаційної та публічної зв’язків Митрополита внутрішніх справ Анатолій Павловецький.

«Зважаючи на попередню інформацію, яку ми маємо, не знайдено слідів насильства на тілі Галкіна, тобто немає злочину», - сказав він. За його словами, зараз на сцені інциденту є слідчою командою.

У свою чергу, джерело в правоохоронних органах столиці розповів ITAR-TASS, що перша тривожна сигналізація забита батьком Галкіна – відомого актора Бориса Галкіна. «Я назвав сімейний друг і сказав, що Владислав не був на зв'язку більше дня», - сказав він. Друзі прийшли до квартири актора, але ніхто не відкрив двері. Ми доводили рятувальників, які відкрили квартиру. й

Лікарі вважають попередню причину смерті гострої серцевої недостатності і панкреатиту. «Згідно з попередніми даними, швидше за все, причина смерті була гострою серцевою недостатністю, що супроводжується гострим панкреатитом», — джерело в Московських лікувальних колах розповів Інтерфакс в суботу.

«У будь-якому випадку, точна причина смерті може бути встановлена тільки після автопсії», - сказав джерело.

Раніше повідомлялося, що Галкін діагностував гострий панкреатит і алкогольний дельірій (білий вік). За попередніми даними актор мав серйозні проблеми з печінкою та підшлунковою залозою.

У січні він був госпіталізований в 50-му відділенні хірургії Боткінської лікарні в Москві. Чи можливо, що здоров'я актора, попередньо неодноразово помітили у використанні спирту, могли б витнути новорічні події. З тих же причин він мав проблеми з законом.

У грудні Прененський суд Москви засудив Галкіну на один рік і два місяці пробації з періодом пробації півтора років, знаючи його виненною силою і стійкістю до поліцейських.

24 липня 2009 року Галкін заснував боротьбу в кафе на вул. Садово-Кудринська в Москві. У відповідь на відмову бармена залити його під ключ, актор взяв стілець, вдарив їх на барну стійку, а потім погасив газовий пістолет в пляшках, продовжуючи попит на напій і загрожуючи використовувати зброю. Коли прецизійний комісійник для пресненського району прибув до бару і зажадав, що Галкін зупинив латунь, актор опустив його в голову.

кримінальна справа була розглянута в спеціальному порядку, тобто, об’єднавши стадію судового розслідування, так як звинуватив його провину і відступив.

Владислав Галкін – заслужений артист Росії. Він зробив 40 кіно. Його кінобюджет був ролю хуклевої фіни в Станіславі Говорухіна Пригоди Тома Сawyer і Huckleberry Finn. Він був дев'ять років тому. У цій плівці також був знятий гофатер Влада Катерини Василєва. Найсвіжіші роботи – серія телевізорів Котовського, яка просто повинна бути випущена на екранах. 2 жовтня 1998 р. Галкін заміжна актриса Дарія Михайлова, не має дітей.

У 1992 році закінчив театральну школу ім. Б. В. Шукіна (курс Альберта Гуров).
У 1999 році закінчив директорський факультет ВГК, де його наставник був Володимир Хотиненко.
Заслужений артист Росії.
Він виріс в сім'ї актора і режисера Бориса Галкіна і Олени Демидової. Його батько і Владислав є прямими нащадками сестри відомого поля Маршала Михайла Кутузова.
38-річний актор загинув гостру серцево-судинну недостатність.
2 жовтня 1998 р. Галкін Ірина Михайлова.

Оператор:
1. Вантажівки 3 (ТВ серії) (2010)

2. Я не мій (ТВ серії) (2010)
... Віктор Заклецев
3. У Серія Snake (ТВ) (2009)

4. Брудна робота (ТВ серії) (2009)
... Тимофій Тарасов
5. Котовський (2009)
... Григорій Котовський
6. Гем 3 (2008)
свінгери
7. Серія I (ТВ) (2008)
... Гордеєв Олександр Миколайович, хірург
8. У Недосконала жінка (2008)

9. Саботейр 2: Кінець війни (ТВ серії) (2007)
Капітан/Майор Калтигін
10. Серія телевізорів (2006)

11. Віце-президенти та їх вентилятори (ТВ серії) (2006)
... Володимир Архипов
12. Я не можу сказати! (КСНУМКС)
... Іван, голосовер
13. Економія (2006)
... Чорний.
14. Гарячі листопад (TV) (2006)
... Філін
15.00 р. Гора дорогоцінних каменів (2005)

16. Майстер і Маргарита (ТВ серії) (2005)
... Іван Бездомний
17. Гора дорогоцінних каменів (ТВ серії) (2005)
... Іван, голосовер
18 років Смерть імперії (ТВ серії) (2005)
... Микита
19. Касароса (ТВ серії) (2005)

20. Вантажопідйомники 2 (ТВ серії) (2004)
... Драйвер - автомобільний драйвер Sashok
21. Бомба нареченої (TV кіно) (2004)
... Антон Корягін
22. Серія Saboteur (ТВ) (2004)
Українська
23. Серія Sky і Earth (ТВ) (2004)
... Павло
24. 72 м (2004)
Старший радник Михайлова
25. Дочка-в-права (TV) (2004)
... антон
26. Спеціальні сили 2 (ТВ серії) (2003)
... Якут
27. Пригоди Чарівника (ТВ серії) (2003)
... старший лейтенант Гоша Григорєв (гайшник)
28. Прецинкт (серія) (2003)
... Віталій Плагін
29. Театр Блюз (ТВ серії) (2003)
... Антон Корягін
30. Секулярні літописи (ТВ серії) (2002)
... Антон Корягін
31. Кам'янська: Все повинно бути оплачено (2002)
... Шахнов
32. Спеціальні сили (ТВ серії) (2002)
Старший лейтенант Яков Урманов
33. Поза «вовками» (2002)

34. Дослідники: Суддя арбітражу (2002)
... Авдєєв
35. Thief 2: Щастя для оренди (ТВ серії) (2002)

36.00 Р Вантажівки (серія) (2001-2008)
... Сашка
37. Серія Thief (ТВ) (2001)
... Слава Макі
38. Серпень 44th (2001)
... Євген Таманцев
39. Вбивна потужність (ТВ серії) (2000-2007)

40. Марусяка, 12: Мокрий бізнес (2000)

41. Кам'янська: Грати на іноземне поле (TV) (2000)
... Шахневич
42. Ворошилов Зйомник (1999)
... район Алексей
43. Принцеса на бобах (1997)

44. Чорний клоун (1994)

45. Гра (1992)

46. Смерть в кіно (1990)

47. Оригінал (1989)

48. Син (TV) (1987)

49. На Вашій землі (1987)

50.00 р. Золотий ланцюг (1986)

51. Немарковані Товари (1984)

52. Що Scoundrel Sidorov (1983)

53. Невідомо від нашого суду (1983)

54. Пригоди Tom Sawyer і Huckleberry Finn (1981)
... Хоклевиця Фінн

Категории

Смотрите также

Новое и интересное