Мама блондинка.

Я пишу вам ці кілька рядків, щоб ви знали, що я пишу вам.
Якщо ви отримуєте цей лист, це означає, що ви отримали його.
Якщо ні, нехай мені знати, і я буду писати вам знову.
Я пишу вам повільно, тому що я знаю, що ви не читаєте дуже швидко. Недавній, ваш тато читати статтю про те, як більшість нещасних випадків трапляються біля дому, тому ми вирішили трохи далі переїхати.
Будинок чудовий! У пральній машині я не знаю, як це працює.

Учора я заповнила брудну пральню, витягнувши ланцюжку, і все пройшло! Тепер я шукаю інструкції.
Погода На початку тижня 3 дні і до кінця, за 4 дні.
До речі, про пальці ви бажали, Дядько Вася сказали, що якщо у нього були ці литі кнопки, це буде занадто дорого, так що я зрізаю їх. Поставте їх назад в праву кишеню.
Ваш тато знайшов нову роботу. 500 людей під ним! Він скошує траву на кладовищі.
Непристойна сестра, яка знаходилася в шлюбі. Ми не знаємо, що він є, тому я не можу сказати вам, якщо ви будете дядько або тітка ще. Якщо це дівчина, вона хоче зателефонувати їй. Це дивне рішення для виклику моєї дочки мами.
Ваш брат Толі недавно з'явився нещасний випадок: він заблокував автомобіль і залишив ключі всередині. Він мав приїхати додому на нозі (10 кілометрів!) щоб отримати другий набір ключів і дати нам з автомобіля.
Якщо ви коли-небудь познайомитеся з вашим братом Лілії, скажімо, щоб вона була для мене. Якщо ви не познайомитеся з нею, не скажете нічого.
Ваша мама.
PS: Я хотів відправити вам гроші, але я вже запечив конверт.