Збереження життя.

Медики, лікарі, медсестри і медсестри, люди в білих пальмах і капці хіппократичної вії. Збереження життя людей... Порятунок? Ти думаєш? Я думаю про лікарів практично завжди.
Я хочу розповісти вам про те, що сталося, коли я навчався в славному медичному коледжі в Твері. Будь ласка, зверніть увагу, що це тільки один з багатьох епізодів, тому якщо вам подобається, я буду продовжувати цю серію.
Лікарські студенти, де вони проходять практику? Так, де вони будуть відправлені, в лікарні, поліклініці, стаціонарі і в жіночих консультаціях, включаючи. Я особисто відвідала всі ці установи і почнеться з:
По-перше, я був втілений піти там, але я отримав відвагу йти.
Відразу здійснювалась помилка як сумлінного студента, який вступив до жіночої консультації на 8 ранку. (До всіх суворих правил практика почалася в цей час) А жіноча консультація відкрита з 9 ранку. Ми знаємо про 9 годину в цей час і прийшли, але це було пізніше.
Так, ваш хмелюстка на 8 ранку витягував закриті двері головного входу, прогулявшись по будівлі і через деякі задні двори ввели страшну установу. Немає людей. Нарешті, мій бабуся зустрів мене в передпокої з дуже дивним оком.
Я говорю, що це жіноча консультація. Я сказав, що я знаю себе, але я хотів знати, де клас був де студенти. Після цього.
Бабця:
до О, практика!
Ви бачили його в кіно, як elusive ручний рух, samurai snatching меч і подрібнити супротивника на шматки. Дивитися це? Ідеальна. Тож уявіть, що це бабуся, з про аспірацію самуруї, снатурбуючи їх відро полотнища підлоги і зробивши атаку на мене з відрізанням руху руки, в якому знаходиться ця тканина. І я чую свого роду:
- Збочення, я згорную свої кулі!
(Коол старт, прямо?) Але це може очікувати. Я ступав трохи, шукаючи очі на шляху відступу. Бабця, побачивши те, що різати, я не вдалося, обертається навколо і захоплює патрон. Я не можу стояти (але, не боятися бабуся, дійсно), я почав просто і дуже сміливо бігти. І я пішов.
Політаючи на вулицю, він вдихнув і до 9 годину він блукнув біля «розрізного будинку». По 9 o'clock, дівчата прийшли, і, почувши причину, що я був поза вищезгаданою установою, сміхався, сміхався, скандований, захопився повною програмою. Наприкінці цього веселощів один сказав про необхідність зміни «підгузника» «як він вже повний».
І ще я отримав в клас у жіночій консультації (під захистом лікаря, який провів цю практику). Слід зазначити, що мій візит до цієї установи "Самураї" онука, як очищувач, зуміє розповісти половину консультації про "Перевер", який претендував бути студентом і спробував проект Святої Голосії "Заборонені місця деяких напрямів" красивої половини людства.
Коли я прийшов в другий раз, мій бабуся був на вигляд і коли вона побачила мене, вона погуляла на всю консультацію - HERE HERE, ЗАРАЗ ви не залишите Padla !!!!!!!
Лікарі і медсестри побігають (І всі жінки, і серед них все я один хлопець). Прохолодний?
Але лікар, наш менеджер практики, голосно оголосив, що я, її студент і все було добре. (Відчувається сміх, а натяжний субсторонній.) І тільки «Самураї» власноручує «деадлі» мистецтво боротьби з рогатою ганчіркою сказав, що нормальна людина тут не може практикувати. Я думав сміхання б зробити стелю восени. І всі аргументи, які висловили бюста, що це не моя спеціальність, але тільки обов'язковий курс (підпис) у навчанні лікарів, вона монолітно стояв на її думку.
На мене не були відкриті samurai атаки. Однак, за її зовнішнім виглядом, бажання «Сауза» мене з ганчіркою або мопом залишилися з нею.
Висновки: Чоловіки ніколи не підштовхуються до жіночої консультації з нею ЦЕ - страшне місце, де можна жити жахливі і завжди готові до бою бабуся.
Я сподіваюсь, що це і у мене є різні почуття про ці спогади.