Яка вечірка.

Подруга шахти нещодавно зіткнулася з однією дуже важливою перешкодою в житті жінки - першого візиту до гінеколога. Вона була природно дуже турботою.
... До речі, ви знаєте, є рідкі мила, в банках, ви натискаємо кнопку там, і мило прокидається в долоню...
Тепер вона мала свій час, заброньована відразу після школи, тому вона приніс тільки таку баню (або пляшка) мила з її миттям перед цим непрочитаним абодеальним. Це все ще океї тут.
Лікар-гінеколог, який був людиною (не дуже хороший вибір вперше, але кажуть, що чоловічі гінекологи є кращими ... дивні ...) запрошують її, лежати і все це. Мій друг, дуже злий, говорить про те, що навіть коліна були гоління. Про те, що він бачив: «Я побачу, що ти так само як свято!» Дівчинка була трохи виморожена, але подумала, що все це було нормально. Процес пішов добре і безболісно.
Але! Коли вона прийшла додому, вона почала розбирати її мішок.
... І знову, до речі, ви знаєте, тому що зараз у нас є паєтки в моді ... і зараз ми придумали такі «рідкі» паєтки, з яких тіло потім блискає, які знаходяться в банці з кнопкою, яка вам потрібно вичавити ... такі паєтки для свят, сторони прохолодні, щоб зробити ...
Так це був цей баночок (пляшка), який мій друг знайшов в її сумці ... замість мила ...