1010
Підготовка до життя проза
Дуже часто, влітку, коли мій син ще молодий, ми відправили його в село, щоб відвідати його дідівці. Звісно, у них є якісь тварини.
І якщо він не показує багато інтересу в коров'ячому там або поросятах, то йому сподобалося залити зерна, обробити паніровку курчатам.
Але це питання життя. Іноді дідусь довелося відрізати голову кокереля.
Для того, щоб не травмувати психіку дитини, бабуся спробувала взяти її онука від цього стека.
Але, швидше або пізно, потрібно, якось підготувати дитину до життя. Grandpa є настільки обережним, від afar і просить.
Сашенка, покажіть мені, іноді хочу їсти свинячий або курячий суп. Чи можна вирізати голову курки?
до Ні, Дідусь, я не можу. Я ще маленька дівчина, я не можу піднімати axe.
І якщо він не показує багато інтересу в коров'ячому там або поросятах, то йому сподобалося залити зерна, обробити паніровку курчатам.
Але це питання життя. Іноді дідусь довелося відрізати голову кокереля.
Для того, щоб не травмувати психіку дитини, бабуся спробувала взяти її онука від цього стека.
Але, швидше або пізно, потрібно, якось підготувати дитину до життя. Grandpa є настільки обережним, від afar і просить.
Сашенка, покажіть мені, іноді хочу їсти свинячий або курячий суп. Чи можна вирізати голову курки?
до Ні, Дідусь, я не можу. Я ще маленька дівчина, я не можу піднімати axe.