643
Дякуемо!
У мене є дочка менше п'яти років. Я повинен сказати, що дуже адекватний чоловік, я маю на увазі, будь-які проблеми з нею можуть бути.
Визначте персуазія. Ми вирішили чистити вуха. Ми в салоні. вона.
про себе, про мене, в загальному зробленому враженнях спокійного, солодкого,
Неперевершена істота, яка в принципі. Вона була обіцяна.
шоколад.
Ми пішли в офіс. Я прокоментував першу, вона дивилася близько.
Вона запитала питання і не показала ніяких ознак хвилювання.
Це її поворот. Ми лікували вуха, намітили крапки, приносили гармату, натискали ... і це, де він почався !!! Спадщина бісона прилипає.
Кричить, кричить, сльози, snot.
40 хв. Завтра ми не можемо впоратися з дитиною і дістатися до
другий вухо. Ніяких слів, які не працюють. Рарелі
З появою свідомості вона не завадила, що нічого не завадить.
Не болить, але другий вухо відмовився дати повністю. Ми не змогли.
перекручувати навіть силою! Нерозуміння принципів навчання, я
Я хотів би отримати в її розумі, що ми йдемо прямо з тут в магазин іграшок і я хотів би мовчки купити все, що вона вказувала. Він працював рівно за п'ять секунд, в якому він прийшов до неї, що вона повинна дати її вуха першим. Ми нарешті досягнули успіху. Я міцно притискав до мене, боутик натискав голову однією рукою, інший приніс пістолет, клацання, коротке крило пораненого ріно ...
Повернулися в очі дитини. Всі сліди хістерії зникли з особи. Дочка опинилася на колінах. «Що це?» Я пішов до дверей, перевертався до косметолога і сказав: "Танк ти." (політ, людина) і вийшов. Чи можете ви, я думаю, приблизні наші обличчя?
З слів адміністратора.
«Завдяки хвилини від офісу приходили до диких висихання дитини, висихання матері і майстра, мухи, звуки боротьби, кільце розбиття страв і розбиття меблів, натискання, кричить і тиша ... Я захоплюю телефон, що думають про кікінг дитини. Я бачу солодку, абсолютно спокійною маленькою дівчиною виходить і скажеш, - Ну, де мій шоколад?" З якоїсь причини ніхто не виходить з офісу. Ось два виходять. Мама змащує волосся, змащена косметика і гоління руки. Майстер на ганчірці відірвати гудзики і ті ж руки. «Мом, де ти?» Поїдьте до магазину для іграшок, я хороша! І був. . . ?
Вона завершила мене в магазині. Ми пішли на лічильник, вона вказувала її пальця.
(з непристойною дитячою інстинкцією, вибираючи найдорожчі), я не відданий продавцю і підрахував гроші. Продавець сказав, що є схожим, але дешевше. Я
Вона шуок її голови, «Контракт».
Менеджер з продажу: «Що це?»
Мені: «Особливості з пірсингом».
«Що добре це!» Чи не так?
Ти страшний? ?
Дочка: "Я нікель. Моя мама рука стружка. ?
Я захопився під лічильником.
Визначте персуазія. Ми вирішили чистити вуха. Ми в салоні. вона.
про себе, про мене, в загальному зробленому враженнях спокійного, солодкого,
Неперевершена істота, яка в принципі. Вона була обіцяна.
шоколад.
Ми пішли в офіс. Я прокоментував першу, вона дивилася близько.
Вона запитала питання і не показала ніяких ознак хвилювання.
Це її поворот. Ми лікували вуха, намітили крапки, приносили гармату, натискали ... і це, де він почався !!! Спадщина бісона прилипає.
Кричить, кричить, сльози, snot.
40 хв. Завтра ми не можемо впоратися з дитиною і дістатися до
другий вухо. Ніяких слів, які не працюють. Рарелі
З появою свідомості вона не завадила, що нічого не завадить.
Не болить, але другий вухо відмовився дати повністю. Ми не змогли.
перекручувати навіть силою! Нерозуміння принципів навчання, я
Я хотів би отримати в її розумі, що ми йдемо прямо з тут в магазин іграшок і я хотів би мовчки купити все, що вона вказувала. Він працював рівно за п'ять секунд, в якому він прийшов до неї, що вона повинна дати її вуха першим. Ми нарешті досягнули успіху. Я міцно притискав до мене, боутик натискав голову однією рукою, інший приніс пістолет, клацання, коротке крило пораненого ріно ...
Повернулися в очі дитини. Всі сліди хістерії зникли з особи. Дочка опинилася на колінах. «Що це?» Я пішов до дверей, перевертався до косметолога і сказав: "Танк ти." (політ, людина) і вийшов. Чи можете ви, я думаю, приблизні наші обличчя?
З слів адміністратора.
«Завдяки хвилини від офісу приходили до диких висихання дитини, висихання матері і майстра, мухи, звуки боротьби, кільце розбиття страв і розбиття меблів, натискання, кричить і тиша ... Я захоплюю телефон, що думають про кікінг дитини. Я бачу солодку, абсолютно спокійною маленькою дівчиною виходить і скажеш, - Ну, де мій шоколад?" З якоїсь причини ніхто не виходить з офісу. Ось два виходять. Мама змащує волосся, змащена косметика і гоління руки. Майстер на ганчірці відірвати гудзики і ті ж руки. «Мом, де ти?» Поїдьте до магазину для іграшок, я хороша! І був. . . ?
Вона завершила мене в магазині. Ми пішли на лічильник, вона вказувала її пальця.
(з непристойною дитячою інстинкцією, вибираючи найдорожчі), я не відданий продавцю і підрахував гроші. Продавець сказав, що є схожим, але дешевше. Я
Вона шуок її голови, «Контракт».
Менеджер з продажу: «Що це?»
Мені: «Особливості з пірсингом».
«Що добре це!» Чи не так?
Ти страшний? ?
Дочка: "Я нікель. Моя мама рука стружка. ?
Я захопився під лічильником.