420
Вступ хлопчика
У нашому славному місті Е-бург є машинобудівне підприємство. Твитнуть Міш називається. Так він виявився багато років - кругла дата-ювілею, майже 200 років.
Тому завод вирішив показати себе - поруч з адміністративною спорудою, практично в центрі міста, поруч з Молодіжним театром експонували зразки своєї продукції - військові і напівцивілі машини: шахтар, шахташник на базі танка, щось інше і самохідна артилерійська установка, словом, агітером на трасах - величезна машина! І з тих пір, поки ця експозиція була поруч з дитячим театром, було багато людей, які бажали піднятися і доторкнутися до цих «уроків». І сказав він,
- Дад, купити мене один з них! Для чого Dad транслює:
Я не буду йти далі, чому ви продаєте свою Горіку, і де всі літаки? й
РЗ:
Виявилося, що ми говорили про зібрані дитячі моделі! Але я не отримаю тебе!
Тому завод вирішив показати себе - поруч з адміністративною спорудою, практично в центрі міста, поруч з Молодіжним театром експонували зразки своєї продукції - військові і напівцивілі машини: шахтар, шахташник на базі танка, щось інше і самохідна артилерійська установка, словом, агітером на трасах - величезна машина! І з тих пір, поки ця експозиція була поруч з дитячим театром, було багато людей, які бажали піднятися і доторкнутися до цих «уроків». І сказав він,
- Дад, купити мене один з них! Для чого Dad транслює:
Я не буду йти далі, чому ви продаєте свою Горіку, і де всі літаки? й
РЗ:
Виявилося, що ми говорили про зібрані дитячі моделі! Але я не отримаю тебе!