Чому ви не в школі?

Сидіння на роботі, терміново написання деяких документів (повторно, тому що клієнт, який потребує цей дуже документ, сидить за дверима і чекаючи пацієнтом), 11:00 am, п'ятниця ... Телефонні кільця, я підбираю телефон - там секретар від щита говорить, що мій дитина називається і є eager для спілкування. І я повинен сказати, що відносно недавно я дав мій син всі мої робочі телефони і він акуратно записав їх в свій особистий блокнот, який був жахливо гордий. Однак тільки 11:00 - син, другий клас студент повинен бути в школі і в'язниці гранітної науки. Думка йде через голову, що він, ймовірно, пересунув мій бабуся, що він болить все, що можливо і пропускає. І я отримую телефон, щоб перевірити мій пароль для входу в комп'ютер, оскільки не може перешкодити грати на комп'ютері. Я підбираю телефон, я чую дитину голосу в ньому говорячи hello і, відчуваю, як батько до повноти, я починав мозковий миття в дусі того, що ви хороший друг в домашніх умовах, що сталося і чому ви плаваю і пропускаєте ... в 10 хвилин я кінець весь тире з риторичними питаннями: «Чи не тебе в школі?» Відправлений голос виходить з телефону:
Я просто збираюся садити...
Дитина не була шахтою. . . . )