Наука для дитини

Моя дружина і я в машині і ми боремося. Я рушій і я знаю щось неправильно. Хайдар Мей! Я знову їсть, і обсяг не змінюється. Зупинка, відкриття капюшона: Він! Кеттен! Випрямляється на труби, кричить.

Ну, що ми робимо з ним? Вони взяли його з ними. Кицька вийшов, щоб бути веселим і культурним. Одягаємо її у ванній кімнаті і вона очереться. Я думаю, що кожен дізнався, де вони повинні йти. Не було тут. Про наповнювачі для кішок унітазу я не чую, а кошеня, очевидно, використовується для переїзду в туалет з наповнювачем. За два дні кішка пішов писати в кути квартири, поки вона не була. Добре, є клапан, який шукає місце. Я намагаюся поставити в туалет, в спеціальному стаці, вона не схожа на неї. Виконується на балконі, я бачу її, від'їжджати її, спробувати покласти її назад у ванній кімнаті. Ось кішка не може стояти і з низькою вугрою - Meow! Перемичка під кутом кухні.oooooooooooooooo Після того, як непристойний рух кишечника, непристойний кіт намагається втекти на злочинну сцену. Слід зазначити, що все це з великими круглими очима дивиться дочкою, 3 роки. Кіт спійманий і, з метою освітнього процесу, висловив його обличчя в палі власного хати. Побачити очі! Здавалося б, як! Мені! Там? Ну, приїжджайте, все заспокоїлися, кішка купила наповнювач, де вона щасливо пішла. Через два дні я читаю історію до моєї дитини, і вона каже,
- Тато! Я завжди слухаю тебе!
- Так? Чому?
І якщо я не послухаю вас, ви покажи мені, як кицька, ваша особа покаже мене в твоя. й