Коли діти ненав'язані, це половина неприємностей, але коли викладачі шкіл тільки для меблів, це трохи гірше. Почнемо замовлення. Його батько-в-право навчався тут на mezzanine і викопавши там книгу року тридцять-шість з ім'ям збереження балістики. Написання для дітей. На жаль, вони були набагато смартувальником, він доступний для опису цього прикладу. З збільшенням заряду, скажемо двічі про снаряд буде літати в п'ять разів далі через польот в розряджену атмосферу. Написані неруйнівно, доступні дітям. Публікація виглядає детгізом. Будь-який Він подарував своїм дівчатам старше 11 до 9 років. На роботі мій стільниковий телефон ранг і мій старшик був плутати про кота, яка була літати. Я нічого не розумію, я прийшов, щоб зустрітися з розширенням. Тепер це цікаво. Історія дітей. Прочитавши всі цікаві речі і знайшовши шматок мотузки, всю групу подовженого дня простягаємо найближчий дуб і витягнув його на паркан. З тих пір не було оболонок, кішка кладалась на бочки і ріжеться кабель. З дивним луком тварина злетіла і зникла за дахом 5-ти поверхової школи. Припустимо, що це було на даху або позаду школи, весь подовжувач, щоб побачити його на стадіоні. В наявності кота. Хтось здоровий в кущах акації і глотку і вона виросла, щоб зустрітися з дітьми. Де викладачі? . кішка була доставлена до дуба знову, кладемо на неї, прив'язали залишки мотузки і почали знову витягти. Супочок схопився, а здоба мука (за дітьми) на нижній балістичній траєкторії, потрапивши єдиний відкритий вікно будівлі - це офіс директора на четвертому поверсі. За час першого листя торкнувся планеті, вже була тиша в квартеті школи і не дітей. Далі, за словами головного вчителя – коли він прийшов з RONO, перевіряючи на півгодини папери, просили відкрити вікно, він пішов на зустріч, після чого робота була швидше і була поруч. У цей момент, коли питання було запропоновано про дисципліну студентів у відкритій фрамузі зі швидкістю лайнера і серцебиття МНУ, прокручування квітів, горщиків і папок від шаф, кішка в'яла і соковита змащена в протилежну стіну офісу директора. й Далі, коли я забрав себе з розширення, вони вже не вдалося, що коти можуть літати, що це норма, і вона має гніздо в офісі директора. Що вона лякає щодня, і що вона чує її один раз в той час. На наступний день з'явилася очистка леді, яка носила кішку в руках і хто, побачивши нас, прийшла до нас і запропонувала взяти кошеня додому. Моя кішка була визнана. Увімкніть червоний, як раки, до якого сказав очищувач - є дівчата, як вони хочуть, і ви не дозволите. Для того, щоб не охопити сміху, кішка була прийнята. В той час як вони перенесли назву - Пулька. У домашніх умовах Пулька виготовляють дві ковбаси в волей, відвертають чашу молока в одному диханні і згортають до сну. Всі Наступного дня, підлога району була задана рекламними оголошеннями, такими як виявлений рік випуску кота, модель. Колір. Технічні характеристики, додані фото та телефо. Власники знайшли день пізніше – так як виявилося, за півгодини до першого рейсу через школу, вона знизилася від сьомого поверху нового високого класу. Він був котом. Мул. Сім'я йому мулі.