Мулька кішка

Коли діти ненав'язані, це половина неприємностей, але коли викладачі шкіл тільки для меблів, це трохи гірше. Почнемо замовлення.
Його батько-в-право навчався тут на mezzanine і викопавши там книгу року тридцять-шість з ім'ям збереження балістики. Написання для дітей. На жаль, вони були набагато смартувальником, він доступний для опису цього прикладу. З збільшенням заряду, скажемо двічі про снаряд буде літати в п'ять разів далі через польот в розряджену атмосферу.
Написані неруйнівно, доступні дітям. Публікація виглядає детгізом.
Будь-який Він подарував своїм дівчатам старше 11 до 9 років.
На роботі мій стільниковий телефон ранг і мій старшик був плутати про кота, яка була літати. Я нічого не розумію, я прийшов, щоб зустрітися з розширенням.
Тепер це цікаво.
Історія дітей. Прочитавши всі цікаві речі і знайшовши шматок мотузки, всю групу подовженого дня простягаємо найближчий дуб і витягнув його на паркан. З тих пір не було оболонок, кішка кладалась на бочки і ріжеться кабель.
З дивним луком тварина злетіла і зникла за дахом 5-ти поверхової школи.
Припустимо, що це було на даху або позаду школи, весь подовжувач, щоб побачити його на стадіоні. В наявності кота. Хтось здоровий в кущах акації і глотку і вона виросла, щоб зустрітися з дітьми. Де викладачі? .
кішка була доставлена до дуба знову, кладемо на неї, прив'язали залишки мотузки і почали знову витягти. Супочок схопився, а здоба мука (за дітьми) на нижній балістичній траєкторії, потрапивши єдиний відкритий вікно будівлі - це офіс директора на четвертому поверсі.
За час першого листя торкнувся планеті, вже була тиша в квартеті школи і не дітей.
Далі, за словами головного вчителя – коли він прийшов з RONO, перевіряючи на півгодини папери, просили відкрити вікно, він пішов на зустріч, після чого робота була швидше і була поруч. У цей момент, коли питання було запропоновано про дисципліну студентів у відкритій фрамузі зі швидкістю лайнера і серцебиття МНУ, прокручування квітів, горщиків і папок від шаф, кішка в'яла і соковита змащена в протилежну стіну офісу директора. й
Далі, коли я забрав себе з розширення, вони вже не вдалося, що коти можуть літати, що це норма, і вона має гніздо в офісі директора. Що вона лякає щодня, і що вона чує її один раз в той час.
На наступний день з'явилася очистка леді, яка носила кішку в руках і хто, побачивши нас, прийшла до нас і запропонувала взяти кошеня додому.
Моя кішка була визнана. Увімкніть червоний, як раки, до якого сказав очищувач - є дівчата, як вони хочуть, і ви не дозволите.
Для того, щоб не охопити сміху, кішка була прийнята. В той час як вони перенесли назву - Пулька.
У домашніх умовах Пулька виготовляють дві ковбаси в волей, відвертають чашу молока в одному диханні і згортають до сну.
Всі Наступного дня, підлога району була задана рекламними оголошеннями, такими як виявлений рік випуску кота, модель. Колір. Технічні характеристики, додані фото та телефо.
Власники знайшли день пізніше – так як виявилося, за півгодини до першого рейсу через школу, вона знизилася від сьомого поверху нового високого класу.
Він був котом. Мул. Сім'я йому мулі.

Tags

See also

New and interesting