786
Як жити?
Учора, чотирирічна донька моїх друзів, названа Маша, яка була протестована за наявність глистів. Аналіз планується, обов'язково для всіх дитячих садків. Сама процедура в цьому випадку, як ви напевно знаєте, дуже проста і не забезпечує ніяких ін'єкцій, особливо кровопостачання. Але для тих, хто не знає, я поясню: до місця, де в особливо нехтованих випадках надходять черв'яки, на прикладі якого яйця паразитів відбиті, якщо вони присутні. Негарантійна людина може подумати, що процедура складається з ущільнення ануса зі смугою стрічки. Для Маша на початку, головне було те, що сьогодні немає голок, а потім після останнього щеплення вона не вірить історії про «як москіт буде прикусити». Отримавши гарантії, що цілісність її шкіри не постраждає, Маша в досить життєрадісному настрої пішли з її бабусям до клініки. На жаль, для батьків, щоб побачити свою дочку в годину, все в сльозах і близькому до хістерії. Після того, як багато консолідації було виявлено наступне. Після процедури, яка була досить спокійною, хоча вона викликала плутанину в дівчини (і що вони зробили, і чому, і чому), бабуся і бабуся спокійно ходили до будинку. І раптом, очевидно, від досвідченого досвіду, Марія бажала великий. Прогулянка перетворилася в бігову гонку і тепер двері рідного входу вже видно, коли раптом Машенка перевернулася. Здається, що бажання зникла. Однак для дівчини це був справжній удар. Довгий час, через сльози, вона скаржалася на маму:
- Вони руйнували мене!
І вона додала з ущільненням універсального граната на обличчі:
- Я ніколи не торкаюся знову! Як жити?
- Вони руйнували мене!
І вона додала з ущільненням універсального граната на обличчі:
- Я ніколи не торкаюся знову! Як жити?