444
Орієнтовний жарт
Я працював на початку 90-х років в якості радника в початковому таборі. Я не скажу, що я соромлюся. І був туалет, не особливо примітний, стандартний пансіонат з пансіоном, дошкою з ріжучою точкою, кожен знає це. Але, якщо підійти цей будинок з задньої частини, було люка (для зливного шланга) і, якщо цей люка відкидається, ви можете подивитися всередині і побачити дупи відвідувача на видовище. Як тільки піонери дізналися це, вони відразу приходили до такого жарту - гумка, наповнена піском, була одягнена на довгому палиці і, як тільки відвідувач вирушив всередину, піонери прокинулися до туалету, кинулися люки (рожева, до речі, була крихка), і подрібнили цей розтягається зубцем прямо в дупа сидячи на видовище.
УВАГА! Я впав жертву... Неприпустимо, що при дефекації ви захопите свої дупи від глибин фортепіано холоду як мертва рука !!! Я майже отримав сірий!
Ми (коунцлери) захопили цей страшний пристрій, але один день, після важкого напою, вирішили грати цей жарт з кимось. Вони приховали в кущах, чекали для відвідувачів і зробили все вище. Виявилося, що дружиною табору. Я ніколи не забуджу, як вибити двері в туалеті, подрібнивши центральну алею, заплутану в нижніх штанах і що на бігу з страхом, 100-колірний тітка кричить вичерпним чином, рубаючи піонерки, які прийшли до WEEK-end.
УВАГА! Я впав жертву... Неприпустимо, що при дефекації ви захопите свої дупи від глибин фортепіано холоду як мертва рука !!! Я майже отримав сірий!
Ми (коунцлери) захопили цей страшний пристрій, але один день, після важкого напою, вирішили грати цей жарт з кимось. Вони приховали в кущах, чекали для відвідувачів і зробили все вище. Виявилося, що дружиною табору. Я ніколи не забуджу, як вибити двері в туалеті, подрібнивши центральну алею, заплутану в нижніх штанах і що на бігу з страхом, 100-колірний тітка кричить вичерпним чином, рубаючи піонерки, які прийшли до WEEK-end.