Звичайно я розумію. І бажання всіх дам, включаючи кохану, щоб стати ще краще, ніж вони дійсно є. Але людське бажання зробити краще, ніж всі навколо мене, ймовірно, не доступний мені. Все почалося, як звичайно, після новорічних свят. Моя дружина спробувала розпочати нове життя на початку року. Але я не думаю.
Тасик з оливками і бабусею Наполеона допоміг їй похилого віку втратити боротьбу з її любов'ю на смажену картоплю і тіста з насінням та іншими добрами. Тому боротьба тимчасово перенесена. А тепер Катя вирішив, що на талії більше двох сантиметрів, що вона мала до тих пір, поки я знаю її, заважати її в цьому році просто неможливо.
День 1 Ми любимо джинси, які вона носила в класі ninth. Я ледве зв'язав губи. На мій timid зауваження, що Katyusha було розміщено в цих джинси виключно в положенні лежачи минулого п'яти років, я отримав тріщину. І для чого? Повністю неприпустимо.
День другий Я думаю, Katya починає йти божевільний. Приїжджайте, дайте йому схуднути, але чому все ще? Моя солодкість покрила все в холодильнику до нашого кота. Мюрзік приглушений, опудала і ледь досягла землі з лапами. Для вечері вся сім'я їсти щось, яке може бути невисоким рисом. Я кажу "купе" бо без мікроскопа вміст пластини практично невидимий. Мати-в-право підтримала Катя.
День 3 Він не ходив до роботи, він пішов. Я чекаю на мій обід, як манна з неба. Колеги дивилися з життю. Хтось жартував, “Чи не тебе годує?” Jokes смоктати. Увечері батько-в-одному намагався вимагати нормальної вечері від жінок. Я. Катка кладуть пластину моркви перед татом. Вони підняли дитину. Мій власний батько так званий!
День чотири. Пішохідна кішка Murzik попросила залишити. Я підозрю, що не кішки. Поганий чоловік довго забуває про неспроможність господині, і зараз, як повноцінний учасник сімейства, також харчується дієтичними продуктами. Похід назовні. Справжнє м'ясо, не соєве м'ясо.
День 5. Моя мама-в-одному людина. Я зумів принести сумку цукерок в будинок минулої позолоченої Катерини. Ви повинні пам'ятати, що вона любить її, і якось її купити. Мені? Мати? Цукерки? Ось ми йдемо... Після цього Каткіна битва з сантиметрами надходить. «Катенка, чому ти бореться з ними?» Я збиваюсь, що торкнувся в вухо вночі. «Кеніметри так дрібні, і ти великий». Ледь завершено. Немає нічого. Розглянемо удар вухо як легкий масаж.
Шостий день Це досить. Він спробував пояснити коханій дружині, що чоловік повинен добре їсти, інакше він не мав сили робити все. Не допомагає. Але було весело. Дивився мій батько-в-право, ох, шкода, тато, людина з видатних розмірів, після важкого дня їсти салат з селери, і так невірно сказав: "Я повний!" Відсутній актор.
День сім. Яй, П'ятниця! Після роботи, пиво, пиво, пиво, картопля, ковбаси та не варені овочі! Від небесного до грішної землі... "Привіт, ви приїжджаєте додому рано, тому що пральна машина приїжджає сьогодні." Ні, що це... моя кохана дружина? Все заздрить свою технічну освіту, і вона запевняє, що вона не може обробляти пральну машину. Чи повинні бути стипендії та бездоповідні жінки? Так само, які радять втратити вагу з цілою родиною? Увечері мій мама чекав мене на в'їзді до ванної кімнати і мовчки кладуть сендвіч з крилом в руці. Я майже кричав і збиваю, «Чи ви, мама». Ось героїчна жінка. Де вона ховається?
День вісім Це все пішли. Мурзік знайшов на балконі сходи. На ніч почула його роялення, сльозиться жир з зубами. Я боявся підійти його, щоб відійти. Він кладав змія і загинув. Вранці мій мама пішов до мого друга з голодним гламом в очах, і мій батько-в-правил назвав мене в ванну. Як очікується, ми не доїхали до ванни, а також оселилися в кав'ярні. Всі повернули додому добре і складний, де вони знайшли сердитися і голодний Катя в нагрітому спорі з інструментом катування. Підлогові ваги відчайдушно протистояли її наповільненню і відмовилися перемістити стрілку навіть злегка зліва.
День дев'ятий. У кризі. Подруга Катерини прийшла до відвідування. З тортом і флаконом martini. І я був справді головоломлений про цукіні млинці, пропоновані їй. Вона розповіла про шкоду організму і бюджеті парникових кабачків. Я, виходить, підібрав цей солодкий, чудовий gosip і brawler Lyuda. Ох, шип. Він був щасливим рано. Вона зробила страшну помилку - сказав: "Привіт, ви втратили вагу." Це просто нічник. Я довго помітив, що жінки кажуть це один одному, так само, звичайно, просто зробити речі приємними. І ми ще страждаємо. Дякую, Люда, заохочення.
День 10. Я думаю, що буря варить. Katya отримав ті дамські джинси з шафи. І джинси збиті на її легко. Дивний. Я змогла, що не єдиний сантиметр мого улюбленого не втратив ваги (тобто парадокс – всі втрачені ваги, і Катя – ні). Мама і Дад дивитися на один одного розумно. І ось я підсвічував - довго живе швейна машинка і мати-неправедні руки! І зовсім щаслива Катя поселилася в руках з тарілкою, на якій кладуть величезну частину торта, і я сподіваюся, довго залишила цю задумку. Я люблю її, а не ті дюйми. І я захопив «референції» джинси. Тільки пила Murzik де. Але він не зрадить мене.