Привіт, дідусь! Незвичайна жінка пишу вам. Це те, що я дійсно потребує деяких речей, які ще не були винайдені, і так як ви не просто дідусь, але чарівника, то вам потрібно дати їм мені.
Так, дідусь, слухай мені, потрібно:
Блокувальник зображень: Це особлива річ, яка запобігає мені від пресування прищів напередодні важливих подій і в будь-якому іншому випадку. Не зрозуміло, чому така річ ще не була придуманою – зрозуміло, що звичаття медитації перед дзеркалом у ванній кімнаті викликає незрівнянну шкоду величезній більшості жінок! Мозок, який помітив трохи червоної палички десь в носі, закриває, і ця леді приходить до свідомості тільки тоді, замість маленької точки на обличчі, пурпуровий блиск, і весь обличчя позначається червоними плямами-трепами полювання. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Гаманець пароля: Невеликий гаманець зі штучним інтелектом і подарунок процвітання: необхідно, щоб він розраховує свій щоденний бюджет і, коли намагатися вийти за межі нього, укуси мене болючі руками і голосно потіняє весь магазин: Добре, або просто не відчинив - виправте до вас, не молоко для тіла з ароматом ванілі. Ви отримаєте дитячий крем.
Анти-деафнес нум: Це особливий мікрочіп, який підбере вібрацій мозку, який збирається видавати універсальну витривалість і відразу ж заблокувати мову. Я приходжу, наприклад, до паспортного офісу і збираюся звернутися до найважливіших боїв: А мікрочіпні блоки і надсилають сигнал до мозку: Це має допомогти жінці пройти для смарту і захистити її від всіляких життєвих неприємностей - дуже необхідно, дідусь, ви знаєте!
Алько-ennobler: О, це подарунок базової потреби! Це особливий пристрій, який збільшить свій ефект як інтоксикація жінки, підвищується: чим більше вона відверта, благородна і красива вона стала. Це відмінна річ, жінки навколо вас жовчають навколо без латуні і свербіж босів великої кількості, і ви сиділи там, чистий і красивий, і ви спілкуєтеся з котируваннями від Ахматової. Наступного ранку після вечірки кожен відповідав, і ви - просування і букет віолет на клавіатурі. Дуже дякую!
Ранковий антиджем: Щоранку я дивлюсь на сумі, набрякла жінка в дзеркалі. Щоб запобігти цьому з самого початку, мені потрібна ранкова антижаб, таблетка, яка робить жінку красивим другою після прокидання. Замовити і замовити.
Важливе доповнення від мене: І давайте так, щоб з смаженої картоплі, тости з сиром, піцою, морозивом і солодкими «Бір» жінки втрачають вагу і відновлюють з низькожирного йогурту, нульового сиру і проростають пшениці.
Ще один важливий додаток: спеціальний пристрій в мобільний телефон, щоб якщо господиня п'яна, всі номери колишнього будуть автоматично блоковані. Майбутні теж. Просто в разі.
Знову ж додавання: автоблокувальник м., антицелюлітні бургери та епілятор-оргазмоід.