444
Женщина и молоток
Сучасна жінка, мій друзі, дивовижна Вона серйозно думає, що нічого неможливого. Стоп кінь? Про нас Ханг дзеркало? Не проблема! І, найголовніше, не можна довести, що такі речі не виконуються – сучасна жінка – це шлях до і безглуздий.
- Мед, купив бамбуковий шит, що робить хороший шум в вітрі. Повісити його на балконі.
- Звичайно, дорого. У нас вже є ніготь в стіні, і зараз ми бризки.
до Ні, ні, що ніготь поганий. Я хочу бути в середині.
- Все правильно, я тут цвях. Що добре?
- Погано. Так це гонна доторкнутися до стіни, і я хочу, щоб повісити в повітрі.
- У повітрі? Мед, неможливий. Повітря не тримає дерево добре, навіть бамбук. Я збираюся пояснити фізики. Для початку земля має форму кульки.
Не біжить, дарлінг. Чи можна ви повісити на стелю?
до Можна, звичайно, але необхідно просвердлити отвір, закріпити гачок ...
- Чому гачок? Просто ніготь.
Сонечко, набивається в стіну - горизонтально - можна повісити все. На ніготь забивають в стелю - вертикально - ви не можете вішати що-небудь. Ви чули про тяжіння? Я поясню тебе. Земля схожа на м'яч...
до Не спілкуйтеся з мною. Чи ви повісите, чи варто це зробити? Отже, подивіться дуже просто: ось ніготь. Де твої тизери?
О, yeah. Незалежно від розміру інструмента, дівчина керує викликом його помітно торкнувшись: молоток, форсунки, буріння ...
до Де твої тизери?
- У шафі. Ви хочете проходи або круглі проходи?
до Не бути розумними, я ті, хто твізери. І з вас.
до Що робити?
- Я гак цвях.
до Це не божевільна робота. Якщо ви складаєте його спочатку, то ви не будете вписувати його, він буде вигинати на вас. І якщо ви поставили його разом, ви не вимкнете його.
Вона манжети за чверть години, викидає п'ять цвяхів різного ступеня викривлення, але шості складки в ідеальний гачок. Після пари хвилин, його улюблений приводить до стелі.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Потрібно свердлити отвір, зробити все людиною.
Після декількох хвилин, дизайн з нігтям накривається на підлогу. ...
- Я сказав вам! У нас є дегустаційні стелі, в них відсутні нігті.
до Чи є у вас клей?
- Зайдіть його. Гума, для взуття.
- Подаруйте мені.
- Ви божевільні? Ви гона приклеїте ніготь?
- Чому?
- Що ви не можете! Потрібно свердлити ... Вона не буде працювати, але вона буде розтягувати.
до Що це?
Це епоксидна смола, але це для ...
до Як використовувати його?
Після години структура висить як паводок. Вона приклеїла ніготь на стелю гладдю. Хто це? Вчити їх все ...
- Мед, купив бамбуковий шит, що робить хороший шум в вітрі. Повісити його на балконі.
- Звичайно, дорого. У нас вже є ніготь в стіні, і зараз ми бризки.
до Ні, ні, що ніготь поганий. Я хочу бути в середині.
- Все правильно, я тут цвях. Що добре?
- Погано. Так це гонна доторкнутися до стіни, і я хочу, щоб повісити в повітрі.
- У повітрі? Мед, неможливий. Повітря не тримає дерево добре, навіть бамбук. Я збираюся пояснити фізики. Для початку земля має форму кульки.
Не біжить, дарлінг. Чи можна ви повісити на стелю?
до Можна, звичайно, але необхідно просвердлити отвір, закріпити гачок ...
- Чому гачок? Просто ніготь.
Сонечко, набивається в стіну - горизонтально - можна повісити все. На ніготь забивають в стелю - вертикально - ви не можете вішати що-небудь. Ви чули про тяжіння? Я поясню тебе. Земля схожа на м'яч...
до Не спілкуйтеся з мною. Чи ви повісите, чи варто це зробити? Отже, подивіться дуже просто: ось ніготь. Де твої тизери?
О, yeah. Незалежно від розміру інструмента, дівчина керує викликом його помітно торкнувшись: молоток, форсунки, буріння ...
до Де твої тизери?
- У шафі. Ви хочете проходи або круглі проходи?
до Не бути розумними, я ті, хто твізери. І з вас.
до Що робити?
- Я гак цвях.
до Це не божевільна робота. Якщо ви складаєте його спочатку, то ви не будете вписувати його, він буде вигинати на вас. І якщо ви поставили його разом, ви не вимкнете його.
Вона манжети за чверть години, викидає п'ять цвяхів різного ступеня викривлення, але шості складки в ідеальний гачок. Після пари хвилин, його улюблений приводить до стелі.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Потрібно свердлити отвір, зробити все людиною.
Після декількох хвилин, дизайн з нігтям накривається на підлогу. ...
- Я сказав вам! У нас є дегустаційні стелі, в них відсутні нігті.
до Чи є у вас клей?
- Зайдіть його. Гума, для взуття.
- Подаруйте мені.
- Ви божевільні? Ви гона приклеїте ніготь?
- Чому?
- Що ви не можете! Потрібно свердлити ... Вона не буде працювати, але вона буде розтягувати.
до Що це?
Це епоксидна смола, але це для ...
до Як використовувати його?
Після години структура висить як паводок. Вона приклеїла ніготь на стелю гладдю. Хто це? Вчити їх все ...