Фемінін природи

- Мед, це все океї?
- Так, це океї.
до Ні, це не так! Ви відхилені?
- Я нічого не відхилений, як ви знаєте?
- Ти мовчить і в цілому занурюється в свої думки. Чи можу я сказати щось неправильно?
до Немає, ви думаєте, що це океї.
- Я відчую тебе!
- Я не сказав.
до Ні, це тенд! Чи можна нічого змінити?
Тексти пісень, а це означає: Немає змін, я люблю вас, це океї.
- Чому ви так агресивні? Ми повинні говорити один одному! Я відчуваю, що щось відбувається з вами прямо зараз, я хочу, щоб зрозуміти його!
- Мед, будь ласка, не повинні його з'ясувати прямо зараз, океї?
до Ви йдете! Ви закриваємо! Від тебе! Що відбулося? Чому ви їдете від мене?
- Я не знезадую себе, чому ви в плоскому місці?!
Ви безглузді, ви не загубите мене, ви не подивитеся мене в очі, ви голодуєте в одну точку і ви прогуляєте похмуро назад і вперед! Що відбулося, я можу побачити його! Ви змінилися!
Я не змінився, нічого поганого, будь ласка, повірте мене і не залиште цю розмову.
Про нас Ми не будемо. Я не хочу, щоб наші стосунки були заснована на брехні і тиші від початку! Я хочу знати, що це! Я маю на увазі відверту відповідь! Любов не переносить незручності! Покажіть мені, це тому що я звернувся до ранку, коли я мав головний біль?
Ноп.
Можливо, це було тому, що я посміхнувся на моєму сусіді в магазині. Тексти пісень, а це означає: Не думають, мед, це палити, нічого іншого. Через це?
Про нас
Може бути болить вас, що я не зносила сережки, які ви дали мені сьогодні. Не відхилявся, люблю, я просто хотів одягатися інші. Але якщо це засить вас так багато, я зафіксую його прямо! Додайте його, зайчик, це те, що ви набрякли?
- Немає способу !!!
до Що таке справа?! Що сталося?! Це над, прямо?! Покажіть мені правду - я хочу !!! Що відбувається?
- Так, я помочився! Понося! Привіт!
до
Я думав про те, що він збирався, я був просто отруйований. ...
до О, мій маленький! Бідний хлопчик. Я збираю тебе!
- Не робіть це.
до Ні, ні, ми не з'ясуємо щось!
до Будь ласка, залиште мене самостійно!
Ваша агресія прозора, що зробить вас відваром.
- Я не хочу!
до Я знаю краще. І ви повинні масажувати живіт!
- Залишайтеся від мене! Вимкніть!
Мед, чому ви сказали, що? Чи змінився? Я маю право знати!
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa